25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Primăriile din Bistrița-Năsăud primesc aproape 2,5 mil lei din vânzarea gunoaielor reciclabile colectate de către bistrițeni

ADI Deșeuri dă înapoi primăriilor din Bistrița-Năsăud 2,5 milioane de lei, rezultate din vânzarea gunoaielor reciclabile, colectate de către bistrițeni anul trecut. Suma încasată din vânzarea deșeurilor reciclabile crește în fiecare an.

Primăriile din Bistrița-Năsăud primesc înapoi de la ADI Deșeuri aproape 2,5 milioane de lei, bani rezultați din vânzarea deșeurilor reciclabile, colectate de către bistrițeni, în cursul anului trecut.

„În această săptămână virăm către primăriile din județul Bistrița-Năsud 2.480.000 lei, bani proveniți din valorificarea deșeurilor reciclabile din anul 2023. Deșeurile, dacă sunt gestionate corect, pot deveni resurse economice importante”, precizează Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri.

Potrivit acestuia, sumele rezultate din vânzarea deșeurilor colectate selectiv de către populație cresc în fiecare an. Din 2021 până în 2023, ADI Deșeuri a valorificat deșeuri în valoare de 6,2 milioane de lei. Banii se întorc în comunitățile din județ.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: