1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Primarul orașului Sîngeorz-Băi, condamnat definitiv pentru că a refuzat să sufle în etilotest

Traian Ogâgău, primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru că a refuzat să suflet în etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice. Ce pedeapsă a primit:

Incidentul care i-a adus astăzi o condamnare definitivă lui Traian Ogâgău s-a petrecut în anul 2016. Atunci, primarul a fost oprit de un echipaj de poliție, iar agenții i-au cerut să sufle în etilotest. Edilul a refuzat să sufle în etilotest, dar și să i se preleveze mostre biologice.

Acesta susținea atunci că întreaga scenă este „o făcătură”. Cineva ar fi anunțat poliția că primarul s-a urcat băut la volan, iar un echipaj l-a oprit. Edilul a fost trimis în judecată în 2018, iar în vara acestui an, Judecătoria Năsăud s-a pronunțat în cazul său.

Traian Ogâgău a primit un an de închisoare cu suspendare, urmarea unui curs de legislație rutieră și 80 de zile de muncă în folosul comunității.

Astăzi s-a pronunțat și Curtea de Apel Cluj, care a respins apelul lui Traian Ogâgău și a menținut sentința dată la Năsăud.

Mai puteți citi:

Judecătoria Năsăud: Un an închisoare cu suspendare pentru Traian Ogăgâu

Polițiștii au aplicat legea pe Traian Ogâgău! I-au făcut dosar penal!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...