21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Prins drogat, la volan, pe străzile din Bistrița!

Polițiștii au oprit aseară în trafic un autoturism. Șoferul s-a dovedit a fi drogat. Mai mult, pasagerul din dreapta avea și un pliculeț cu substanțe vegetale.

Periodic, polițiștii organizează acțiuni de depistare a celor ce conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Aseară, cei de la Biroul Rutier au oprit în trafic, pe strada Libertății din municipiu, un autoturism. La volanul acestuia se afla un bărbat de 30 de ani din Bistrița.

În urma testării sale cu aparatul Drager DrugTest 5000, rezultatul a fost pozitiv.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Totodată, polițiștii l-au legitimat pe pasagerul din dreapta, iar în urma efectuării controlului corporal al acestuia, a fost găsită o pungă din folie transparentă în care se afla cantitatea de aproximativ 1 g substanțe vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop. Polițiștii au întocmit dosar penal care a fost înaintat structurii competente”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...