4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Probleme-n familii: O copiluță a fugit de acasă! Trei bărbați s-au ales cu ordine de restricție și dosar penal

Perioada sărbătorilor se pare că a fost „prielnică” pentru probleme în familie. O copiluță a fugit de acasă. Deși a fost găsită, nu a vrut să se mai întoarcă în sânul familiei. Trei bărbați s-au ales cu dosare penale și ordine de restricție după ce și-au agresat soția, fiica sau concubina.

Sărbătorile de iarnă sunt sărbători petrecute, în mare parte, în familie. Tocmai de aceea se formeză și „cadrul prielnic” pentru diferite divergențe sau probleme. Doar că în unele cazuri, acestea sunt duse la extrem.

O copiluță de 12 ani a fugit de acasă. Oamenii legii au găsit-o rapid, dar fata nu a vrut să se mai întoarcă în sânul familiei.

La data de 4 ianuarie a.c., ca urmare a sesizării formulate de mama unei minore de 12 ani, din Arcalia, polițiștii au declanșat de îndată căutări pentru găsirea acesteia. Tânăra ar fi plecat la data de 2 ianuarie a.c., de la domiciliul surorii ei, din localitatea Crainimăt și nu a mai ajuns acasă. A fost dispusă măsura căutării la nivel național, iar în urma activităților desfășurate, a fost găsită de polițiștii din Beclean și cei de la Investigații Criminale, în aceeași zi, la locuința unui verișor din Șieu Măgheruș. Întrucât a refuzat să se întoarcă la familie, a fost internată în Centrul pentru Protecția Copilului Bistrița, unde va fi consiliată de către specialiști”, explică oamenii legii.

Trei bărbați și-au agresat femeile din viața lor

În acest weekend, polițiștii au emis ordine de protecție și trei dosare penale unor bărbați ce și-au agresat femeile din viața lor.

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 19:20, o femeie de 51 ani, din Salva a sesizat  faptul că a fost agresată de către soțul său, un bărbat de 50 ani, în timp ce se afla la domiciliul comun. Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, se arată în buletinul IPJ BN.

Ieri, polițiștii năsăudeni au întocmit dosar penal și au emis ordin de protecție, după ce o femeie a fost agresată de concubinul ei. Incidentul s-a întâmplat la domiciliul femeii, în Fiad.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din Bistrița au emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a celor constatate cu ocazia intervenției la un caz de violență în familie. Astfel, în jurul orei 01:25, un bărbat de 41 ani, din Bistrița și-ar fi agresat soția, o femeie în vârstă de 39 de ani și pe fiica lor, o tânără de 18 ani. Totodată, bărbatul le-a amenințat cu moartea și ar fi distrus o ușă a locuinței. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare”, explică oamenii legii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!