15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Profită de super reduceri la Relegance! Black week te așteaptă cu prețuri mai mici cu până la 70%

E black week la Relegance! Profită acum de îmbrăcăminte și încălțăminte la prețuri imbatabile, reduse cu până la 70%. În colecțiile lor vei găsi tendințe moderne ce te vor face să arăți incredibil!

Profită acum de cumpărături fără limite, la prețuri mici de tot în magazinul Relegance! În perioada 25.11.2019 – 07.12.2019 e Black Week, iar reducerile sunt de neratat!

Pantofii și hainele sunt scuza perfectă pentru înnoirea garderobei, însă găsirea modelului perfect poate fi o adevărată provocare. Gama de produse din care să alegi este extrem de variată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

Începând de astăzi, magazinul Relegance situat în Piața Petru Rareș, nr. 3 vă așteaptă cu reduceri senzaționale de la -15% până la -70% la produsele selecționate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...