16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Liderii liberali bistrițeni: „Am învins PSD. Vrem să câștigăm alegerile locale, dar și cele parlamentare din 2020”

Liderii liberali din județul Bistrița-Năsăud au susținut astăzi o conferință de presă în care și-au clamat în toate modurile victoria de răsunet obținută în fața PSD, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Dacă pe 10 noiembrie, PNL lua peste 48% din procente, pe 24 noiembrie, PNL Bistrița-Năsăud se poate lăuda cu cel mai mare procent obținut de dreapta bistrițeană în ultimii 25 de ani: 71%.

Invitați la această conferință au fost Sorin Hangan, președinte PNL Bistrița, Diana Morar, șefa femeilor liberale, Stelian Dolha, prim-vicepreședinte, Ioan Zăgrean, șeful liberalilor din consiliul local Beclean, primarul Traian Ogâgău, Dorin Vlașin, viceprimar Năsăud şi Mia Bozga, președinte Tiha Bârgăului.

Așa cum era de așteptat, Ioan Turc a ținut să mulțumească tuturor celor care au votat cu PNL, dar și celorlalți electori care au avut o altă opțiune la vot. De asemenea, Turc a felicitat organizația municipală pentru rezultatul foarte bun obținut.

Liderul liberal a promis tuturor cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud o guvernare locală liberală profesionistă: „Îi asigurăm de faptul că vom întoarce, după alegerile locale, cu multă mulţumire ceea ce ei ne dau astăzi, printr-o bună administrare a municipiului. Năsăudul a avut un scor remarcabil.

Pe scurt, le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut, le datorăm tot efortul şi consideraţia pentru ca în anii care vin, acest judeţ, prin schimbarea unui comportament politic, să intre în rândul judeţelor bine administrate, cu un nivel bun de viaţă. Ne-am săturat, nu mai putem accepta să fim cei mai săraci români.

În judeţul Bistriţa-Năsăud, conform INS, trăiesc cei mai săraci români, avem cele mai mici venituri din România. Tot ceea ce ţine de noi, începând cu această guvernare, continuăm cu guvernarea locală, după alegerile locale, şi după alegerile parlamentare, printr-o echipă omogenă cu preşedintele României, cu siguranţă vom da cel mai bun exemplu de administrare naţională, judeţeană şi locală…

TOP 10 organizaţii liberale care au votat Klaus Iohannis

Prezent la conferința de presă, Traian Ogâgău, primar la Sîngeorz Băi și vicepreședinte al PNL BN, a fost printre edilii de localități care a obținut rezultate bune la aceste alegeri. În turul II au învins PSD cu 77 la 22%.

Mai mult, Ioan Turc a declarat că, scorul obținut la Sîngeorz Băi a tranșat deja bătălia pentru locale, ironizându-l pe fostul vicepremier și candidat al PSD la fotoliul de primar, Daniel Suciu.

„La Sîngeorz Băi e un scor care, din punctul meu de vedere, închide povestea pe alegerile locale de anul viitor. Să nu uităm că am avut un băiat, un fost membru PNL, care a migrat la un alt partid politic şi care a făcut tot felul de piruete în ultimii trei ani de zile prin Sîngeorz Băi”, a precizat Ioan Turc.

De asemenea, Ioan Turc a prezentat și un TOP 10 al scorurilor obținute de organizațiile locale ale PNL BN, primul loc fiind ocupat, din nou, de Runcu Salvei:

  1. Runcu Salvei – 85,66%
  2. Tiha Bârgăului – 85,66%
  3. Spermezeu – 83,59%
  4. Dumitra – 82,44%
  5. Feldru – 82,30%
  6. Şieu Măgheruş – 81,88%
  7. Livezile – 81,79%
  8. Rebra – 80,97%
  9. Lunca Ilvei – 80,72%
  10. Leşu – 79,78

Alin Cordoş

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.