20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Program special, în Piața Decebal și cea de pe Independenței Nord

Evoluția pandemiei cu Covid 19 influențează inclusiv programul comercianților din Piața Decebal sau Independenței Nord, anunță Primăria Bistrița. S-a conceput un program special pentru aceste piețe. Alte două se vor închide.

În contextul evoluției pandemiei cu COVID – 19 și măsurile preventive adoptate la nivel național, județean și local, în vederea limitării efectelor și răspândirii acestuia Primăria municipiului Bistrița anunță restricționarea activităților din piețele Municipiului Bistrița”, se precizează într-un comunicat.

Piața Decebal și  Independenței Nord vor funcționa după un program special. Aici se vor putea comercializa doar produse alimentare iar programul va fi de luni până vineri între orele 7 – 17. Sâmbăta și duminica acestea vor fi deschise între orele 7 – 14 pentru producători și 7 – 19 pentru magazinele cu profil alimentar din incinta piețelor.

Piața „de la ruși” (cea de pe Calea Moldovei), dar și Piața En-gross de pe str. Tărpiului vor fi închise, a mai transmis Gelu Muthi, viceprimarul municipiului Bistrița.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...