20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Program special, în Piața Decebal și cea de pe Independenței Nord

Evoluția pandemiei cu Covid 19 influențează inclusiv programul comercianților din Piața Decebal sau Independenței Nord, anunță Primăria Bistrița. S-a conceput un program special pentru aceste piețe. Alte două se vor închide.

În contextul evoluției pandemiei cu COVID – 19 și măsurile preventive adoptate la nivel național, județean și local, în vederea limitării efectelor și răspândirii acestuia Primăria municipiului Bistrița anunță restricționarea activităților din piețele Municipiului Bistrița”, se precizează într-un comunicat.

Piața Decebal și  Independenței Nord vor funcționa după un program special. Aici se vor putea comercializa doar produse alimentare iar programul va fi de luni până vineri între orele 7 – 17. Sâmbăta și duminica acestea vor fi deschise între orele 7 – 14 pentru producători și 7 – 19 pentru magazinele cu profil alimentar din incinta piețelor.

Piața „de la ruși” (cea de pe Calea Moldovei), dar și Piața En-gross de pe str. Tărpiului vor fi închise, a mai transmis Gelu Muthi, viceprimarul municipiului Bistrița.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: