1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze într-un peisaj de vis, înconjurat de zăpadă? Este provocarea pe care ne-o fac cei de la Hotel Boutique Roser House, care vă așteaptă la Colibița, să vă ajute să vă simțiți ca acasă.

„Crăciunul este perioada când ai dor de acasă – chiar dacă ești acasă”, spune Carol Nelson. După acest principiu se ghidează și Hotel Boutique Roser House de la Colibița, care se încăpățânează să îi facă să se simtă ca acasă pe cei ce aleg să petreacă Crăciunul acolo.

Și ce poate fi mai frumos decât să petreci Crăciunul alături de familie sau prieteni departe de agitația orașului, într-un peisaj de vis, înconjurat de zăpadă și răsfățat cu gustări delicioase?

Dacă nu v-ați hotărât unde ați vrea să vă găsească Moș Crăciun anul acesta, puteți să solicitați o ofertă personalizată, într-un mesaj privat, printr-un e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de telefon/What`s App: 0756169531
Puteți rezerva minim două nopți în perioada 24-27 decembrie. Tarifele includ micul dejun și toate facilitățile hotelului. Prânzul de Crăciun reprezintă un cost extra (180 de lei/persoană). Pentru mai multe detalii accesați https://bit.ly/3HBC2VM

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.