21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze într-un peisaj de vis, înconjurat de zăpadă? Este provocarea pe care ne-o fac cei de la Hotel Boutique Roser House, care vă așteaptă la Colibița, să vă ajute să vă simțiți ca acasă.

„Crăciunul este perioada când ai dor de acasă – chiar dacă ești acasă”, spune Carol Nelson. După acest principiu se ghidează și Hotel Boutique Roser House de la Colibița, care se încăpățânează să îi facă să se simtă ca acasă pe cei ce aleg să petreacă Crăciunul acolo.

Și ce poate fi mai frumos decât să petreci Crăciunul alături de familie sau prieteni departe de agitația orașului, într-un peisaj de vis, înconjurat de zăpadă și răsfățat cu gustări delicioase?

Dacă nu v-ați hotărât unde ați vrea să vă găsească Moș Crăciun anul acesta, puteți să solicitați o ofertă personalizată, într-un mesaj privat, printr-un e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de telefon/What`s App: 0756169531
Puteți rezerva minim două nopți în perioada 24-27 decembrie. Tarifele includ micul dejun și toate facilitățile hotelului. Prânzul de Crăciun reprezintă un cost extra (180 de lei/persoană). Pentru mai multe detalii accesați https://bit.ly/3HBC2VM

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: