6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Putem merge la film începând de azi! Un cinematograf privat și-a deschis ușile

Începând de astăzi puteți merge și la film. Cinematograful privat care funcționează într-unul din centrele comerciale a deschis porțile, după ce Instituția Prefectului a anunțat că scăpăm de unele restricții. Deocamdată, Cinema Dacia nu a anunțat nimic în acest sens.

Odată cu prelungirea stării de urgență din 14 decembrie s-a renunțat la unele restricții. Printre schimbări se numără și deschiderea cinematografelor. Cu toate acestea, bistrițenii nu s-au putut bucura de filme până acum, întrucât incidența cazurilor de Covid-19 s-a menținut peste 3/1000 de locuitori până acum două săptămâni.

După ce s-a asigurat că municipiul Bistrița se menține o perioadă îndemnată de timp sub 3/1000 de locuitori, Instituția Prefectului a anunțat deschiderea localurilor la o capacitate de 30%. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Happy Cinema, cinematograful privat care funcționează într-unul dintre centrele comerciale de la periferia orașului a anunțat că va deschide porțile începând de astăzi.

Printre filmele care rulează azi se numără „Galeria Inimilor Frânte”, „Honest Thief”, „Trolii decoperă lumea”, „Tent”, „Noii Mutanți” sau „Clubul Tinerelor Vrăjitoare”.

Deocamdată Cinema Dacia nu a anunțat când și dacă își va deschide porțile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!