Radu Moldovan: „Președintele PNL, domnul Turc, trebuie aplaudat”. În ce context l-a lăudat șeful județului pe „rivalul” său

0
2535

Uneori partidele mai uită și de rivalitate și bat palma pentru anumite proiecte. Este și cazul subvenționării taxei de salubritate în Bistrița, unde viceprimarul Cristian Niculae s-a aliat cu președintele PNL. În acest context, președintele Consiliului Județean l-a lăudat pe Ioan Turc.

Viceprimarul Cristian Niculae a anunțat că va face tot ce poate să prindă în bugetul de anul acesta și subvenționarea taxei pe colectarea gunoaielor. Deși încă nu a fost votat niciun proiect în acest sens și nici bugetul în integralitatea sa, viitorul candidat la Primăria Bistrița a dat de înțeles că se va alia inclusiv cu liberali doar să poată trece acest proiect prin Consiliul Județean.

Se pare că mișcarea viceprimarului Niculae este sprijinită inclusiv de președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, care a declarat aseară la Bistrițeanul LIVE că președintele PNL BN, Ioan Turc, trebuie aplaudat pentru atitudine. Mai mult, acesta a dat de înțeles că viceprimarul Cristian Niculae va avea sprijinul consilierilor social-democrați din Consiliul Local pentru acest proiect.

„A venit prima dată viceprimarul Niculae și a spus că trebuie să subvenționăm taxa, a venit președintele Partidului Național Liberal domnul Turc, care iarăși trebuie aplaudat, e interesul cetățenilor, și a venit primarul Crețu care nu e de acord. Ei, norocul cetățenilor e că decide Consiliul Local. Și decizia viceprimarului sprijinită de președintele PNL în Consiliul Local va subvenționa în continuare diferența de taxă, care se regăsește în penalizare și în zona de investiții”, a declarat președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, la Bistrițeanul LIVE.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/156086732510019/