-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

Ramona și băieții ei au reușit să se mute într-un apartament! Au nevoie de ajutor să-l transforme în „acasă”!

Despre Ramona și cei doi băieți ai ei, Bistrițeanul.ro v-a povestit în campania de Crăciun. Ați ajutat-o enorm, iar acum, cu siguranță mai puteți întinde o mână de ajutor. S-au mutat din garsonieră în apartament, dar au nevoie să îl mobileze.

Am găsit-o într-o garsonieră lună și bec, în contrast izbitor cu zona ANL-urilor Viișoara. Ramona și cei doi băieți ai ei sunt un exemplu de oameni care fac tot ce pot, cu puținul care-l au.

Deși bolnavă și fără un diagnostic care să-i permită urmarea unui tratament, Ramona luptă pentru băieții ei.

Întreaga poveste o puteți reciti AICI:

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Vin sărbătorile și Ramona le asociază cu dureri insuportabile, lipsă diagnostice, bani puțini pentru băieții ei

Ați ajutat-o atunci și unii au continuat să o ajute, putând astfel să se mute din garsonieră într-un apartament cu două camere.

Tot un domn care m-a ajutat în campanie m-a ajutat și acuma ca să ne mutăm. Tot în Viișoara, într-un bloc mai nou, la etajul IV. Diferența nu a fost foarte mare, și cu ajutor și ce am mai avut noi, am reușit să ne mutăm”, ne-a povestit bucuroasă Ramona.

Totuși, apartamentul se află în blocul din Viișoara al cărui acoperiș a fost cuprins de flăcări. Așa că acesta are nevoie de câteva reparații. Plus că e nevoie de mobilă. Ramona ne-a explicat că e nevoie de mobilier în camera băieților și în bucătărie.

„Mobila pe care am avut-o noi în bucătărie e foarte veche și nu o mai poți folosi. Și e o cameră în plus. Avem nevoie de mobilier pentru camera băieților”, ne-a explicat Ramona.

Cei care doriți așadar să o ajutați să se simtă „acasă” în noul apartament, puteți lua legătura cu ea la numărul de telefon 0756659486.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...