26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Reclamă, la pachet cu declarații pe proprie răspundere. Cum încearcă un supermarket să-i ademenească pe bistrițeni

Reclama e sufletul comerțului, la asta s-o fi gândit și reprezentanții unui supermarket din municipiu, care au lăsat în scările de bloc declarații pe proprie răspundere, pe spatele cărora își face reclamă la unul din produse.

În scările de bloc din municipiu au apărut teancuri de declarații pe proprie răspundere, pentru a ieși din casă. În spatele acestui gest se află un supermarket din municipiu, care s-a folosit de declarațiile pe proprie răspundere, necesare pentru a ieși din casă în perioada de carantină, pentru a-și face reclamă.

În partea de sus a declarațiilor lăsate de Kaufland, scrie: „Această declarație îți folosește când vrei să vii la cumpărături în Kaufland”.

Mai mult, pe spatele așa-zisei declarații este o reclamă pe fundal roșu, la unul dintre produsele supermarketului. Cât de „valabile” sunt astfel de declarații, rămâne de văzut…

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!