-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Reclamă, la pachet cu declarații pe proprie răspundere. Cum încearcă un supermarket să-i ademenească pe bistrițeni

Reclama e sufletul comerțului, la asta s-o fi gândit și reprezentanții unui supermarket din municipiu, care au lăsat în scările de bloc declarații pe proprie răspundere, pe spatele cărora își face reclamă la unul din produse.

În scările de bloc din municipiu au apărut teancuri de declarații pe proprie răspundere, pentru a ieși din casă. În spatele acestui gest se află un supermarket din municipiu, care s-a folosit de declarațiile pe proprie răspundere, necesare pentru a ieși din casă în perioada de carantină, pentru a-și face reclamă.

În partea de sus a declarațiilor lăsate de Kaufland, scrie: „Această declarație îți folosește când vrei să vii la cumpărături în Kaufland”.

Mai mult, pe spatele așa-zisei declarații este o reclamă pe fundal roșu, la unul dintre produsele supermarketului. Cât de „valabile” sunt astfel de declarații, rămâne de văzut…

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: