16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Reclamă, la pachet cu declarații pe proprie răspundere. Cum încearcă un supermarket să-i ademenească pe bistrițeni

Reclama e sufletul comerțului, la asta s-o fi gândit și reprezentanții unui supermarket din municipiu, care au lăsat în scările de bloc declarații pe proprie răspundere, pe spatele cărora își face reclamă la unul din produse.

În scările de bloc din municipiu au apărut teancuri de declarații pe proprie răspundere, pentru a ieși din casă. În spatele acestui gest se află un supermarket din municipiu, care s-a folosit de declarațiile pe proprie răspundere, necesare pentru a ieși din casă în perioada de carantină, pentru a-și face reclamă.

În partea de sus a declarațiilor lăsate de Kaufland, scrie: „Această declarație îți folosește când vrei să vii la cumpărături în Kaufland”.

Mai mult, pe spatele așa-zisei declarații este o reclamă pe fundal roșu, la unul dintre produsele supermarketului. Cât de „valabile” sunt astfel de declarații, rămâne de văzut…

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.