16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Registrul Comerțului are o nouă conducere: Alexandrina Ianculescu

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud are, de săptămâna trecută, o nouă conducere. Alexandrina Ianculescu a fost numită în funcția de director. Aceasta a fost șef birou încă de la începutul anilor 2000.

Săptămâna trecută a fost numită o nouă conducere la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

Bistrițeanca Alexandrina Ianculescu ocupă astfel postul de director al instituției, după ce Ioan Turc a fost desemnat primar al municipiului, în urma alegerilor din 27 septembrie 2020.

Cu o vastă experiență în domeniu, Alexandrina Ianculescu a lucrat la ORC BN încă de la începutul anilor 2000, ca șef birou.

În 2009, se înscrie în concurs pentru funcția de director, dar pierde în fața lui Ioan Turc.

În 2016 a fost admisă la concursul pentru magistratură, dar nu îl promovează, rămânând astfel în continuare la Registrul Comerțului.

Alexandrina Ianculescu e o persoană discretă, singurele informații publice despre ea fiind declarația de avere – document oficial și obligatoriu, dat fiind funcția pe care o deține.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!