18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO – Soluțiile unor întreprinzători din Bistrița, în pandemie: „Trebuie să ai mare încredere în tine”, afirmă Corina Cotu

Cum poate supraviețui o afacere de familie, deschisă cu puțin timp înainte de pandemie…? „Abia am apucat să ne facem cunoscuți cât de cât, că a și venit pandemia peste noi. Care nu ne-a întrebat cum ne vom descurca sau ce vom face de aici înainte. Sunt două variante. Fie îți plângi de milă, închizi salonul și admiți că nu mai poți. Fie îți faci o cruce mare și, cu Dumnezeu înainte – răzbați…!”, a mărturisit Corina Cotu, managerul salonului Corina & Cotti Salon & Beauty Market.

Corina Cotu împreună cu soțul ei și-au deschis un salon de înfrumusețare la Bistrița. Detalii despre începuturile afacerii lor de familie puteți reciti accesând linkul de mai jos:

Am pornit la drum cu o idee doarte clare. Ne-am dorit să găsim soluții, nu să accentuăm problema. Am căutat soluții. Imediat ce s-au ridicat restricțiile și am redeschis salonul – ne-am mărit și echipa. Am găsit două persoane minunate, care lucrează cu noi pe cosmetică și pe frizerie. Am pornit din nou la drum, de data aceasta cu mai mult succes”, a explicat Corina Cotu.

Ea a anunțat că sunt în continuare posturi disponibile în salonul Corina & Cotti Salon & Beauty Market.

Am dori în continuare să ne mărim echipa. Ar mai fi trei posturi de închiriat pe manichiură, coafor sau frizerie. Salonul este destul de spațios iar investiția este destul de mare…”, a mai spus Corina Cotu.

Trebuie să fii puternic, să ai mare încredere în tine și să-ți respecți munca. Alegi să fii cea mai bună variantă a ta, iar dacă lupți, răzbești cu siguranță… Ne respectăm foarte mult clienții, pentru că doar datorită lor business-ul nostru funcționează”, subliniază Corina Cotu.

Împreună cu soțul ei, Corina Cotu s-a gândit și la strategii de fidelizare a clienților. O dată pe lună la Corina & Cotti Salon & Beauty Market se organizează tombole cu premiiu de calitate. Tot aici, clientele au parte și de surprize constând în oferte – pe servicii și produse.

Alte detalii despre cum funcționează Corina & Cotti Salon & Beauty Market puteți afla urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/heHghJgErIU” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!