10 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Reținut, și cu dosar penal, pentru …200 de metri

Un bărbat a stat 24 de ore la răcoare. Asta, după ce s-a ales cu dosar penal. Și asta nu e totul. Iar motivul e că i s-au părut 200 de metri..prea mulți. Sau s-a gândit că nu stă nimeni să-i măsoare.

Vineri, 20 aprilie, poliția a fost sesizată de către o persoană, despre faptul că un bistrițean a încălcat un ordin de protecție.

Bărbatul, de 32 ani, era obligat să păstreze o distanță de cel puțin 200 m față de persoana în cauză, timp de șase luni.

Pentru că nu s-a supus ordinului, bistrițeanul s-a ales cu dosar penal. Mai mult, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 21 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile” anunță într-un comunicat, reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.