-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Reținut, și cu dosar penal, pentru …200 de metri

Un bărbat a stat 24 de ore la răcoare. Asta, după ce s-a ales cu dosar penal. Și asta nu e totul. Iar motivul e că i s-au părut 200 de metri..prea mulți. Sau s-a gândit că nu stă nimeni să-i măsoare.

Vineri, 20 aprilie, poliția a fost sesizată de către o persoană, despre faptul că un bistrițean a încălcat un ordin de protecție.

Bărbatul, de 32 ani, era obligat să păstreze o distanță de cel puțin 200 m față de persoana în cauză, timp de șase luni.

Pentru că nu s-a supus ordinului, bistrițeanul s-a ales cu dosar penal. Mai mult, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 21 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile” anunță într-un comunicat, reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: