26.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Reținut, și cu dosar penal, pentru …200 de metri

Un bărbat a stat 24 de ore la răcoare. Asta, după ce s-a ales cu dosar penal. Și asta nu e totul. Iar motivul e că i s-au părut 200 de metri..prea mulți. Sau s-a gândit că nu stă nimeni să-i măsoare.

Vineri, 20 aprilie, poliția a fost sesizată de către o persoană, despre faptul că un bistrițean a încălcat un ordin de protecție.

Bărbatul, de 32 ani, era obligat să păstreze o distanță de cel puțin 200 m față de persoana în cauză, timp de șase luni.

Pentru că nu s-a supus ordinului, bistrițeanul s-a ales cu dosar penal. Mai mult, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 21 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile” anunță într-un comunicat, reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.