17.8 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Revolta împotriva Supercom continuă! De această dată, la Șieu!

Consilierii locali din Șieu au avut o ședință, ieri. S-au revoltat pe propunerea Supercom de majorare a tarifelor. Așa că au votat împotrivă. Aceștia solicită și colegilor din alte localități să facă la fel.

Firma Supercom scoate peri albi localnicilor și culmea, unește pe toți… împotriva lor.

Prima minune realizată de Supercom a fost când a reușit să unească, poate pentru prima dată, toți consilierii locali ai municipiului Bistrița. Aceștia au desemnat un reprezentat care să voteze ÎMPOTRIVA a tot ceea ce propune firma de salubritate.

MINUNE: Consilierii locali spun NU la ORICE ar propune ADI Deșeuri

Apoi, primarul unei alte localități din județ „s-a alăturat” revoltei, precizând că „am ajuns să fim exploatați”.

REVOLTĂ a primarilor pe firma care adună gunoaiele: „Am ajuns să fim exploatați de Supercom!”

Acum a venit rândul consilierilor din Șieu să se revolte. Aceștia nu doar că nu au aprobat proiectul de mărire al tarifelor, dar îndeamnă pe toți consilierii din județ să ia atitudine.

„Astăzi a avut loc ședința ordinară pe luna noiembrie a Consiliului Local Șieu.
Pe ordinea de zi s-a regăsit și Proiectul de Hotărâre pentru instituirea taxei speciale de salubrizare pentru anul 2020 în comuna Șieu.
După discuțiile care au avut loc între consilieri, proiectul respectiv a fost RESPINS, după cum urmează:
– 0 (zero) voturi „pentru”.
– 7 (șapte)voturi „împotrivă”
– 3 (trei ) abțineri, un consilier fiind absent.


Am votat astfel pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la pretențiile bănești exagerate ale operatorului Supercom, care a decis DUBLAREA tarifelor de colectare, adică 6,50 lei /persoană/lună, în loc de 3 lei /persoană /lună cât a fost până acum. Aceasta ar însemna ca o familie formată din 4 membri să plătească pentru salubrizare, anual, suma de 312 lei .


Totodată, prin alte clauze contractuale, Supercomul își subordonează Primăria, pretinzând de la aceasta să desfășoare activități de angajat propriu.
Invităm și alte Consilii Locale să ni se alăture în acest demers pentru a rezolva odată pentru totdeauna mutiplele probleme cu care ne confruntăm la nivel local din cauza modului defectuos în care Supercomul își îndeplinește obligațiile contractuale”, a scris Roxana Pașc pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!