8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

RODNA: Cultură și Tradiții, sâmbătă, 24 septembrie, la Căminul Cultural

Fanfara din Rodna, Ansamblul folcloric „Kaláka” din Gherla, dar teatru de păpuși cu otrupă din Cluj-Napoca – sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de autorități pentru ziua de sâmbătă, 24 septembrie.

La Rodna va fi celebrată sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 15.00 – Ziua Culturii Maghiare.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, prin Biroul de Conservare, Cercetare, Protejare și Promovare a Culturii Tradiţionale și Multimedia, în parteneriat cu Beszterce-Naszód Megyei Kulturális Központ / Asociația Culturală Maghiară Rodna.

Cultură și tradiții / Ziua Culturii Maghiare se intitulează evenimentul care se va desfășura sâmbătă, 24 septembrie, la Căminul Cultural din Rodna.

Programul începe la ora 15:00. Participă Fanfara Rodna și copiii de la cursurile de limba maghiară din Rodna și Valea Vinului. 

Va susține un recital și ansamblul folcloric „Kaláka” din Gherla, iar cei mici se vor putea bucura de un spectacol de teatru de păpuși al actorilor din Cluj-Napoca. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.