16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Rombat îi ține spatele campionului la raliuri, Simone Tempestini, în Campionatul European

Simone Tempestini este multiplu campion de raliuri. În martie, la Brașov, a câștigat și datorită unui italian stabilit în Bistrița. Pentru Campionatul European din acest weekend, Tempestini are spatele asigurat și de Rombat.

La finalul lunii martie, Raliul Brașovului era câștigat de multiplul campion Simone Tempestini.

În alegerea cauciucurilor pentru competiție a cerut ajutor unui italian stabilit la Bistrița. Iar Tempestini a urcat pe podium, din nou.

Despre acest subiect puteți reciti AICI:

CUM l-a ajutat un italian stabilit la Bistrița, pe Simone Tempestini, să câștige Raliul Brașovului

În acest wekend, în Polonia, va avea loc Campionatul European.

Firma Rombat îl va susține pe Tempestini în încercarea de a câștiga competiția

De cinci ori campion al României la raliuri și campion mondial la juniori, pilotul va fi susținut de compania Rombat în provocarea sa de a reprezenta țara în această prestigioasa competitie.

În perioada 18 – 20 iunie, Simone Tempestini va participa la etapa din Polonia din Campionatul European. În acest sezon, Campionatul debutează în Polonia.

Apoi urmează Rally Liepaja (Letonia), Rally Roma di Capitale (Italia), Barum Rally Zlin (Cehia), Azores Rallye (Portugalia), Rally Serras de Fafe (Portugalia), Rally Hungary și Raliul Insulelor Canare (Spania).

Sportivul a mai participat la Raliul Poloniei de 5 ori, câștigând în 2015 și în 2016,  lucru care a contribuit clar la titlul mondial câștigat în acei ani.

Mă bucur că Rombat este alături de noi în acest sezon. Este o perioadă dificilă pentru sport și pentru noi toți, iar sprijinul unei companii de prestigiu precum Rombat este extraordinar.

Ne dorim să participăm la cât mai multe etape și să aducem acasă rezultate bune. Sportul cu motor românesc are valori, iar eu cred că avem ceva de spus și arătat în Europa”, a transmis Tempestini.

Investim în sport pentru că noi credem că orice companie responsabilă trebuie să sprijine dezvoltarea și performanța. Simone este un campion și asocierea cu el este absolut naturală. Este modalitatea noastră de a arăta că suntem pregătiți pentru orice provocare și sperăm ca această asociere să fie încă un pas în a aduce România tot mai aproape de alte titluri internaționale”, a declarat Alin Ioaneș, CEO Rombat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!