23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Rostul de dimineață: Cine își face de cap, într-o liniște nefirească, în curtea pustie…

Cine își face de cap într-o asemenea completă, cumplită, nefirească liniște…? Cine îndrăznește să respire amplu, ignorând pericolul invizibil…? Cine are curaj să se confrunte cu pustiul…?

Aici – unde forfoteau pe vremuri sute de oameni, acum totul pare încremenit în liniște. Acum aproape patru luni – mii de oameni se bucurau de colinde. Acum nu mai este nimeni… În curtea pustie a Muzeului Județean timpul și spațiul par să fi amorțit de tot.  

Aici își fac de cap acum doar florile și albinele. Culorile singure, de capul lor, ce mai îndrăznesc să se despice în fâșii. Să plonjeze fără teamă și să înfrunte nemișcarea. Să pâlpâie a încredere și speranță, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Într-o liniște deplină… 

Însă oricât de seducătoare ar părea această liniște, vă reamintim că aveți multe alte minuni de explorat și descoperit aici:

VIDEO: Minuni de explorat, la Muzeul Județean din Bistrița…!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...