17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Rostul de dimineață: Radarul își face de cap pe o străduță din Bistrița, pândind cu ochii-n patru

Câtă precauție și bunăvoință din partea acestor bistrițeni! Când atât de puțini par să-și dezvăluie milostenia, ei ne avertizează că atenție, radar! Circulați cu grijă!

Într-o lume a vitezei, în care toată lumea se grăbește haotic și se agită bezmetic în toate direcțiile… pe o străduță din Bistrița, prin Subcetate, mai precis, oamenii au rămas încă oameni!

Au amplasat, corespunzător, chiar la intrarea pe străduță, un panou de avertizare. Ca să aflăm cu toții că aici radarul există. Se manifestă în diferite – poate chiar surprinzătoare – ipostaze.

Respiră agale, pândește prevăzător, stă cu ochii-n patru, în doisprezece, ba chiar în șaisprezece – dacă datoria o impune…!

Uneori, atunci când are impresia că nimeni nu îl observă, mai scapă câte un zâmbet, mai flutură o mână, o ureche, un gând…  Însă de cele mai multe ori, stă vigilent la pândă.

Ca să priceapă toată lumea că pe aici se trece doar cu 5 kilometri la oră! Lent, agale, tărăgănat… Destul ne agităm pe restul străzilor din oraș…! Măcar aici să ne simțim bine în piele de melc…  

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: