12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Rostul de dimineață: Radarul își face de cap pe o străduță din Bistrița, pândind cu ochii-n patru

Câtă precauție și bunăvoință din partea acestor bistrițeni! Când atât de puțini par să-și dezvăluie milostenia, ei ne avertizează că atenție, radar! Circulați cu grijă!

Într-o lume a vitezei, în care toată lumea se grăbește haotic și se agită bezmetic în toate direcțiile… pe o străduță din Bistrița, prin Subcetate, mai precis, oamenii au rămas încă oameni!

Au amplasat, corespunzător, chiar la intrarea pe străduță, un panou de avertizare. Ca să aflăm cu toții că aici radarul există. Se manifestă în diferite – poate chiar surprinzătoare – ipostaze.

Respiră agale, pândește prevăzător, stă cu ochii-n patru, în doisprezece, ba chiar în șaisprezece – dacă datoria o impune…!

Uneori, atunci când are impresia că nimeni nu îl observă, mai scapă câte un zâmbet, mai flutură o mână, o ureche, un gând…  Însă de cele mai multe ori, stă vigilent la pândă.

Ca să priceapă toată lumea că pe aici se trece doar cu 5 kilometri la oră! Lent, agale, tărăgănat… Destul ne agităm pe restul străzilor din oraș…! Măcar aici să ne simțim bine în piele de melc…  

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!