5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Rostul de dimineață: Radarul își face de cap pe o străduță din Bistrița, pândind cu ochii-n patru

Câtă precauție și bunăvoință din partea acestor bistrițeni! Când atât de puțini par să-și dezvăluie milostenia, ei ne avertizează că atenție, radar! Circulați cu grijă!

Într-o lume a vitezei, în care toată lumea se grăbește haotic și se agită bezmetic în toate direcțiile… pe o străduță din Bistrița, prin Subcetate, mai precis, oamenii au rămas încă oameni!

Au amplasat, corespunzător, chiar la intrarea pe străduță, un panou de avertizare. Ca să aflăm cu toții că aici radarul există. Se manifestă în diferite – poate chiar surprinzătoare – ipostaze.

Respiră agale, pândește prevăzător, stă cu ochii-n patru, în doisprezece, ba chiar în șaisprezece – dacă datoria o impune…!

Uneori, atunci când are impresia că nimeni nu îl observă, mai scapă câte un zâmbet, mai flutură o mână, o ureche, un gând…  Însă de cele mai multe ori, stă vigilent la pândă.

Ca să priceapă toată lumea că pe aici se trece doar cu 5 kilometri la oră! Lent, agale, tărăgănat… Destul ne agităm pe restul străzilor din oraș…! Măcar aici să ne simțim bine în piele de melc…  

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...