8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

S-au stopat lucrările la calea ferată din Viișoara! Când s-ar putea porni semaforul:

Deși semaforul e amplasat de săptămâni bune, trecerea la calea ferată din Viișoara se face tot respectând semnul STOP. Lucrările de punere în funcțiune a semnalelor luminoase au fost stopate. Când s-ar putea, totuși, ca semaforul să devină funcțional:

Vremea trece și locuitorii din Viișoara încă așteaptă un semafor funcțional la trecerea la nivel cu cale ferată din zonă.

Vieți au fost curmate, promisiuni au fost făcute, dar fizic… nu există mare lucru.

Totuși, acum două luni, a fost montat semafor. Nu era funcțional, iar autoritățile spuneau că era o chestiune de câteva zile până urma să fie gata.

După un an jumătate de la tragedie, au montat semaforul în Viișoara! Dar n-au reușit să-l pornească

După încă o lună de zile, lămpile de semnalizare au fost acoperite cu pungi, pentru ca șoferii să vadă că nu este funcțional. Era vorba, la vremea respectivă, că trebuie efectuate lucrări de săpare a unui șanț prin care să fie trase cablurile ce dau semnalul semaforului.

VIDEO: Au rezolvat-o! Semaforul din Viișoara, acoperit cu… pungi!

A mai trecut o lună de zile, iar noutatea e că lucrările au fost stopate. Și că semaforul va fi funcțional, cel mai probabil, în primăvară.

Am vorbit cu cei de la Regionala Cluj. Că ei se ocupă de lucrări. Am înțeles că undeva aproape 70 la sută din lucrările ce se impun, sunt finalizate. Că șanțul a fost săpat și cablurile trase. Dar mai au de turnat ceva betoane. Mai sunt ceva lucrări de făcut. Dar acum au stopat lucrările, din cauza vremii. Când temperaturile le vor permite să se apuce din nou de lucru, va mai dura cam două săptămâni. Deci undeva, probabil, la finele lui februarie sau începutul lui martie ar putea fi pus în funcțiune. Totul depinde de vreme”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.