1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

S-au stopat lucrările la calea ferată din Viișoara! Când s-ar putea porni semaforul:

Deși semaforul e amplasat de săptămâni bune, trecerea la calea ferată din Viișoara se face tot respectând semnul STOP. Lucrările de punere în funcțiune a semnalelor luminoase au fost stopate. Când s-ar putea, totuși, ca semaforul să devină funcțional:

Vremea trece și locuitorii din Viișoara încă așteaptă un semafor funcțional la trecerea la nivel cu cale ferată din zonă.

Vieți au fost curmate, promisiuni au fost făcute, dar fizic… nu există mare lucru.

Totuși, acum două luni, a fost montat semafor. Nu era funcțional, iar autoritățile spuneau că era o chestiune de câteva zile până urma să fie gata.

După un an jumătate de la tragedie, au montat semaforul în Viișoara! Dar n-au reușit să-l pornească

După încă o lună de zile, lămpile de semnalizare au fost acoperite cu pungi, pentru ca șoferii să vadă că nu este funcțional. Era vorba, la vremea respectivă, că trebuie efectuate lucrări de săpare a unui șanț prin care să fie trase cablurile ce dau semnalul semaforului.

VIDEO: Au rezolvat-o! Semaforul din Viișoara, acoperit cu… pungi!

A mai trecut o lună de zile, iar noutatea e că lucrările au fost stopate. Și că semaforul va fi funcțional, cel mai probabil, în primăvară.

Am vorbit cu cei de la Regionala Cluj. Că ei se ocupă de lucrări. Am înțeles că undeva aproape 70 la sută din lucrările ce se impun, sunt finalizate. Că șanțul a fost săpat și cablurile trase. Dar mai au de turnat ceva betoane. Mai sunt ceva lucrări de făcut. Dar acum au stopat lucrările, din cauza vremii. Când temperaturile le vor permite să se apuce din nou de lucru, va mai dura cam două săptămâni. Deci undeva, probabil, la finele lui februarie sau începutul lui martie ar putea fi pus în funcțiune. Totul depinde de vreme”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...