2.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Sancționați în trafic pentru depășirea vitezei legale?! Șoferii – puși să plătescă online amenzi false

Mai mulți șoferi au primit în ultima vreme email-uri în care erau informați că ar fi fost sancționați în trafic. Motivul? Depășirea vitezei legale. Șoferii erau îndrumați să plătească amenda online. Poliția Română avertizează că este vorba de o nouă înșelătorie:

Într-o postare pe pagina de socializare, Poliția Română îi avertizează pe șoferi că se pune în practică un nou tip de înșelăciune.

De pe o adresă de e-mail care pare că aparține Poliției Române, șoferii se trezesc cu amenzi electronice.

Conducătorii auto sunt informați că au fost sancționat în trafic și că pot achita jumătate din amendă prin plată online.

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții Poliției Române atrag atenția că este vorba de un nou tip de înșelăciune.

„Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!”, avertizează polițiștii. 

Foto: Facebook/Poliția Română

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Dora sunt destui fraieri care ” puna botul ” ! Asteptati sa va vina acasa p.v. de contraventie si vedeti cine, unde si cand v-a constatat contraventia respectiva . Faceti plangere penala ptr inselatorie, la politie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.