15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Sancționați în trafic pentru depășirea vitezei legale?! Șoferii – puși să plătescă online amenzi false

Mai mulți șoferi au primit în ultima vreme email-uri în care erau informați că ar fi fost sancționați în trafic. Motivul? Depășirea vitezei legale. Șoferii erau îndrumați să plătească amenda online. Poliția Română avertizează că este vorba de o nouă înșelătorie:

Într-o postare pe pagina de socializare, Poliția Română îi avertizează pe șoferi că se pune în practică un nou tip de înșelăciune.

De pe o adresă de e-mail care pare că aparține Poliției Române, șoferii se trezesc cu amenzi electronice.

Conducătorii auto sunt informați că au fost sancționat în trafic și că pot achita jumătate din amendă prin plată online.

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții Poliției Române atrag atenția că este vorba de un nou tip de înșelăciune.

„Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!”, avertizează polițiștii. 

Foto: Facebook/Poliția Română

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Dora sunt destui fraieri care ” puna botul ” ! Asteptati sa va vina acasa p.v. de contraventie si vedeti cine, unde si cand v-a constatat contraventia respectiva . Faceti plangere penala ptr inselatorie, la politie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...