28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Sângeorz-Băi, orașul cu cea mai mică rată de vaccinare încearcă să-și „convingă” locuitorii să se imunizeze prin transport gratuit

Primăria Sângeorz-Băi, orașul cu cea mai mică rată de vaccinare din județ pregătește o nouă campanie de vaccinare și încearcă să „convingă” locuitorii să se imunizeze inclusiv prin transpor gratuit până la centrul de vaccinare.

Primăria Sângeorz-Băi va pune la dispoziție cetățenilor orașului un mijloc de transport public pentru a ajunge la centrul de vaccinare fix din localitate. Sângeorzenii vor beneficia de transport gratuit până la centrul de vaccinare după ce începe o nouă campanie de vaccinare pe raza localității.

Dacă doriți să vă vaccinați în cadrul Campaniei de Vaccinare care urmează, puteți contacta Primăria Sângeorz-Băi pe pagina de Facebook unde să trimiteți informații privind datele de identificare și un număr de telefon (link AICI).

Sângeorz-Băi este localitatea cu cea mai mică rată de vaccinare din județ. Potrivit celor mai recente date, de luna trecută, doar 10,5% din locuitori s-au imunizat.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. La cat de făloși sunt sangeorzenii poți să donezi la fiecare câte un microbuz și nu va creste rata de imunizare. E adevărat, nici nu au avut prea multi locuitori bolnavi de covid. Acolo știu doar să meargă în cizme de cauciuc, de furgonul cu polog, de ciorba de șălate, de băut la crâșmă din gara cu clop de păun și fată de dobitoc, de răpănoși, de Pată Albă, de parciogi cu unsoare și să cumpere un porc de 300 kg de Crăciun, să iasă carnatul gustos și clisă bine afumata. Oameni rămași prin anul 1950.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...