1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Sângeorz-Băi, orașul cu cea mai mică rată de vaccinare încearcă să-și „convingă” locuitorii să se imunizeze prin transport gratuit

Primăria Sângeorz-Băi, orașul cu cea mai mică rată de vaccinare din județ pregătește o nouă campanie de vaccinare și încearcă să „convingă” locuitorii să se imunizeze inclusiv prin transpor gratuit până la centrul de vaccinare.

Primăria Sângeorz-Băi va pune la dispoziție cetățenilor orașului un mijloc de transport public pentru a ajunge la centrul de vaccinare fix din localitate. Sângeorzenii vor beneficia de transport gratuit până la centrul de vaccinare după ce începe o nouă campanie de vaccinare pe raza localității.

Dacă doriți să vă vaccinați în cadrul Campaniei de Vaccinare care urmează, puteți contacta Primăria Sângeorz-Băi pe pagina de Facebook unde să trimiteți informații privind datele de identificare și un număr de telefon (link AICI).

Sângeorz-Băi este localitatea cu cea mai mică rată de vaccinare din județ. Potrivit celor mai recente date, de luna trecută, doar 10,5% din locuitori s-au imunizat.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. La cat de făloși sunt sangeorzenii poți să donezi la fiecare câte un microbuz și nu va creste rata de imunizare. E adevărat, nici nu au avut prea multi locuitori bolnavi de covid. Acolo știu doar să meargă în cizme de cauciuc, de furgonul cu polog, de ciorba de șălate, de băut la crâșmă din gara cu clop de păun și fată de dobitoc, de răpănoși, de Pată Albă, de parciogi cu unsoare și să cumpere un porc de 300 kg de Crăciun, să iasă carnatul gustos și clisă bine afumata. Oameni rămași prin anul 1950.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.