11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

O bistrițeancă agăța bărbați căsătoriți pe Internet și-și „vindea” tăcerea. Cât le cerea să nu spună nimic nevestelor:

O bistrițeancă și soțul său au fost condamnați la închisoare, după ce au pus la punct o adevărată „schemă” de făcut bani. Femeia agăța bărbați căsătoriți pe Internet, iar mai apoi le promitea că nu spune nimic nevestelor lor, pentru anumite sume de bani.

Potrivit actualdecluj.ro, femeia a fost judecată pentru șantaj și condamnată zilele trecute de judecătorii de la Judecătoria Dej.

Femeia își găsea victimele, neapărat bărbați căsătoriți, pe Facebook. Se întâlnea cu ei, iar mai apoi îi amenința că dacă nu îi trimit diverse sume de bani le va povesti tot nevestelor. „Dovezile” de care se folosea femeia erau discuții telefonice sau mesaje și poze compromițătoare trimise pe chat-urile rețelelor de socializare.

Pentru discreția sa, femeia le cerea bărbaților și câteva mii de euro. Femeia nu se mulțumea însă cu o singură tranșă de bani, plusând oricât se putea. Printre victime s-a numărat și un bărbat care avea o afacere cu lemn. Acestuia i-a cerut în prima fază 1.000 de euro, iar ulterior încă 2.300 de euro.

În încercarea de a-l intimida pe bărbat și a-l determina să îi dea banii, femeia originară din Telciu a încercat să ia legătura pe rețelele de socializare cu membrii familiei sale și chiar și-a făcut programare la salonul de înfrumusețare al soției.

Terorizat psihic de femeie, bărbatul a sesizat poliția, care trebuia să o prindă în flagrant în timp ce primea cei 2.300 de euro. Aceasta nu a mai venit la întâlnire, însă a fost prinsă la scurt timp de polițiști.

Femeia a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare, iar soțul său, acuzat de complicitate la șantaj a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare. Cei doi au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...