14.4 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Schimbă-ți electronicele și electrocasnicele vechi, prin programul RABLA, cu aparate de la BIASICOM!

Aparatele electronice sau electrocasnice din casă sunt vechi, dar tot nu ai reușit să le schimbi? Acum e momentul! La BIASICOM găsești aparatură nouă și la un preț accesibil, prin programul RABLA. AFLĂ ce oferte te așteaptă:

Ești veșnic pe grabă, iar aparatura electronică și electrocasnică îți face viața mai ușoară. Însă cea pe care o ai deja s-a învechit. Așa că ai decis să o schimbi.

Programul Rabla pentru Electronice și Electrocasnice a venit la FIX! Te-ai înscris și aștepți voucherele.

În perioada 21 mai – 03 iunie se face selecția voucherelor aferente categoriei din care fac parte mașinile de spălat rufe / vase și frigiderele / congelatoarele.

Urmează să primești:

 • 400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puțin noua clasa energetică C;
 • 400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasa energetică D;
 • 400 lei pentru categoria frigidere / combine frigorifice / lăzi frigorifice / congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E;

În  timp ce aștepți voucherul, poți să arunci un ochi peste ofertele de la BIASICOM. Aceștia sunt comercianți autorizați de Agenția Fondului de Mediu pentru programul RABLA, astfel încât îți poți înlocui aparatele vechi cu aparatură nouă de la ei.

Au aparatură de calitate și performantă, la prețuri accesibile:

 • Lada frigorifica STARCREST SCF-200++ 171 l, Clasa E
 • Congelator Liebherr NoFrost GNP 3013, 257L, Clasa E
 • Combina Frigorifica Daewoo RN-308RDQM-1, Clasa E
 • Combina frigorifica Whirlpool W7921OOX, Clasa E
 • Masina spalat rufe Samsung WW70TA026AX, 7Kg, Clasa B
 • Masina spalat rufe Toshiba TW-BJ90S2, 8kg, Clasa B
 • Masina spalat rufe Miele WWD 120 WCS, 8kg, Clasa A
 • Masina spalat rufe LG F4WV309N4E, 9Kg, Clasa B
 • Masina spalat vase incorp. Toshiba DW-14B1 Clasa C

Produsele se pot achiziționa DOAR din magazinele fizice din Bistrița, Beclean sau Năsăud.

Dacă nu ți-ai schimbat electrocasnicele cuprinse în prima etapă, te poți pregăti și pentru următoarele două. Poți să „pui” ochii pe produsele de la BIASICOM aferente categoriei din programul RABLA la care te-ai înscris.

Etapa a II-a de selecție a voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile și tabletele are loc în perioada 04 iunie-17 iunie.

Etapa a III a de selecție a voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoarele are loc în perioada 18 iunie – 01 iulie.

Fii pe fază! La BIASICOM găsești aparatura perfecta pe care ți-o poți achiziționa prin programul RABLA!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Bună ziua. Aș dori să știu oferte la combine frigorifice și mașini de spălat rufe prin programul rabla electrocasnice. Am vaucere. Și transport Darabani jud Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: