8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Se caută director pentru Palatul Culturii! Ce așteaptă primarul Ioan Turc de la viitorul manager

Având în subordine aproximativ 70 de angajați și un salariu de bază de aproape 13.000 de lei, viitorul director va avea parte de un mandat de 3 ani. Ce așteaptă primarul Ioan Turc de la viitorul director:

Să fie foarte limpede: nu am o anumită opțiune în ceea ce privește preluarea calității de manager al Casei de Cultură. În urma concursului la care sper că se vor înscrie oameni cât se poate de serioși, se va ajunge la un rezultat”, a declarat primarul Ioan Turc, săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Turc a mai subliniat că „Centrul Cultural Municipal trebuie să promoveze cultura urbană în Bistrița. Asta înseamnă teatru, muzică de un anumit tip, activități care să-i atragă pe cât mai mulți dintre locuitorii din Bistrița. Să atragă atenția unor segmente importante din municipiul Bistrița care au fost neglijate, dacă nu chiar abandonate în trecutul recent. Cel care va câștiga concursul trebuie să fie o persoană cu viziune

Primăria Bistrița va discuta în ședința de Consiliu Local din 28 ianuarie un proiect referitor la aprobarea regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru funcția de director la Palatul Culturii.

Conform documentelor postate de Primăria Bistrița, viitorul director de la Palatul Culturii va avea un salariu de peste 12.000 de lei. Se va organiza un concurs de proiecte de management. Câștigătorul va avea parte de un mandat de 3 ani. Este necesară o experiență managerială de minim 5 ani în domeniul management cultural / artistic, dar și o experiență profesională de minim 3 ani în domeniul de referință.

Iată ce alte condiții trebuie să îndeplinească viitorul director:

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: