-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Lichidare de stoc la German Kitchen! Ultimele piese de mobilier au acum SUPER PREȚURI:

O afacere bună e atunci când iei ceva de calitate PREMIUM la un SUPER PREȚ! Iar o afacere bună puteți face astăzi dacă sunteți în căutarea unei bucătării complet utilate sau a unui mobilier de living și găsiți ceea ce vă doriți printre ultimele produse disponibile în marea lichidare de stoc a magazinului German Kitchen, din incita Biasicom, de pe drumul de centură la Bistriței. VEZI ce produse mai sunt pe stoc:

German Kitchen a adus la Bistrița bucătării de lux, fabricate în Germania și Italia, de super calitate. Chiar în aceste zile este anunțată LICHIDARE DE STOC, așa că ultimele piese din show room le găsiți la super prețuri. Aveți de ales dintre câteva bucătării, una pe colț, de culoare albă, absolut superbă. Mai sunt în stoc piese de mobilier pentru decorarea unui living, inclusiv măsuțe de cafea cu un design unic, dar și scaune, lămpi de iluminat sau o veioză uriașă, pe picior, care ar merge excelent într-un living generos, care are nevoie de o piesă de mobilier care să îl scoată din anonimat.

Mai jos punem o galerie foto cu ultimele bucătării și piese de mobilier disponibile, iar dacă vreți să le vedeți cu ochii voștri sau să le cumpărați ACUM la un SUPER PREȚ nu vă rămâne decât să mergeți la showroom-ul din Bistrița, de pe strada Viilor, nr 10, în incinta Biasicom.

Oferta e valabilă în limita stocului disponibil!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.