13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Senzațional: Ne-au parvenit pagini de jurnal ale unui eunuc a lui PașaNelu care fac dezvăluiri cutremurătoare din Primăria Bistrița

Un om onest din Primăria Bistrița – poate singurul – a reușit să pună mâna pe câteva pagini de jurnal ale eunucului neamț și să ni le aducă la redacție. Ne-a mărturisit că a făcut asta și din patriotism pentru că îi este frică să nu îi bată nemții pe turci și noi, românii, să rămânem fără conducerea meritată. Obositul neamț face mărturisiri uimitoare despre activitatea sa din cadrul așezământului și dezvăluie multe enigme ale guvernării turcești.

Luni

M-am tot chinuit, am tot făcut exerciții în oglindă și nu îmi iese… Mă, cum mă numesc eu, mă? Mă cheamă ca pe Facebook sau ca în buletin, mă? Dacă-mi fac de ăsta nou, de buletin zic, cu cip, de ăla, poate să-mi pună și numele de scenă? Până la urmă cum mă cheamă și cine sunt? Aaaa, și al cui sunt eu? Dacă tată-mi e Radu și m-a înfiat când îmi era greu PașaNelu, al cui sunt eu până la urmă, că naiba să mă ia dacă mai știu. Hmmm, zici că îs de muzică populară cu atâtea nume și trăiri și eu de fapt îs manelist. Dracu știe cum să îmi zic, da mâine la conferința de presă doară îmi pun buletinul în față și citesc pur și simplu de acolo exact ce scrie. Mare lucru. Fără stres. Nu știu de ce îmi fac atâtea probleme…dacă mă întreabă cum mă cheamă, citesc de acolo și gata. Să nu mă întrebe numai al cui sunt. Cine-i tac-tu, voinicule? Radu sau PașaNelu? Dacă zic Radu se supără pașa, dacă zic pașa se supără tati. Naiba să mă ia.

Azi șefu ne-a adunat pe toți consilierii ca să vorbim că ce, că când, și că de unde ne aducem la birou mâncarea de prânz în săptămâna asta. Au fost discuții vii, animate, multe păreri – ne-au mai întrerupt niște cetățeni care nu știu ce dracu tot vroiau cu cererile, dar i-am hușuit rapid, că când discutăm serios nu am chef de ei – și după două ore și ceva am stabilit că de la Spartan că e mai aproape. Discuția a fost un succes, capu la drepta și salut șefu! Care a plecat să își facă niște poze pe lângă niște muncitori de prin cartiere. După asta am jucat table că ce să și faci, până când am mâncat de prânz și după aceea am mai jucat și remy că s-a adunat gașca și am mai stat pe Insta și apoi am mers cu fetele pe terasă să mâncăm ceva. O zi plină.

Marți

         E marți zi de lucru intens că când e marți după asta începe weekendul în instituție, că și ceilalți eunuci de consilieri ai lui PașaNelu fac așa. Ce dreacu. Am făcut două postări pe Facebook și am căzut frânt de oboseală. Photoshopul, colajul, tăierea burților….Of, nu știe nimeni cât este de greu să fii eunuc cu așa Pașă la care tre să îi cânți în strună: Pașă, Pașă te iubim,/ Că ca tine nu găsim! Cred că ca să îmi treacă durerea de cap mă duc să îmi iau o cola și să scald o șaorma în ea că dacă nu pic pe jos. Nici să minți nu e ușor că cu cât avansezi e tot mai complificat.

Joi.

      Astăzi eram pe terasă și am comandat un platou mare cât masa, că ce dreacu, eram numai eu. Am văzut că când am vrut să îmi leg șireturile am constatat că nu mai pot. Icneam, mă străduiam, da nu ajungeam nicicum de burtă la pantofi. Era să pocnesc ca un balon. Ori îi spun lui PașaNelu să îmi mai ia din salar că e cât China și nu-l pot mînca pe tot, ori îmi tai stomacul, îmi fac rejecțiune, ori cum îi spune. Așa nu se mai poate. În orice caz la PNL se mănâncă mai bine ca la PSD unde luam de pe lângă mese, de pe jos, ce rămânea de la lideri. Eu nu cred că-i o rușine să mănânci de pe jos, mai ales când nu te vede nimeni, că cineva zice ceva nu-i problemos.

Tot Joi

        Seara am mâncat ca când eram de ziua mea și apoi am prins o super-membră de la tineret și am dus-o știu io unde, numa să țin minte și la pensie. Mamă, ce aventură, cred că am rupt frigiderul. Am stabilit cu ea ce mai demolăm prin Bistrița. Mâine îi spun la șefu. Și cred că o să facem niște piste pentru trotinete.

Vineri

         Astăzi am propus să ne dea măști pentru burtă la eunuci că ca să ne mascăm pentru că a spus cineva că tinerii grași sunt urâți și își trădează lenea, prostia, îmbuibarea și obiceiurile tâmpite. O mască de burtă ar fi bună că acuma toată lumea poartă mască că e moda așea.

Tot azi am mai dat afară doi membri vechi de la PNL așa cum m-am înțeles cu Ivan. Am vorbit cu el să facă cumva să nu se prindă prostalăii ăștia albastru-gălbui că îi lucrează o cârtiță roșie. Ivan a zis că după castana cu deputăția, se face el primar și vine conducerea rusească și o să facă din Bistrița gubernie, nu pașalâc jalnic ca gașca asta. O să fie mișto. Eu am promisiuni că rămân cu funcția de eunuc pe viață dacă dau afară 200 de liberali vechi în mandat, că ăștia îs pericol. Dacă îmi iese, apoi viață, apoi chefuri și grătare, și votcă, că rușii știu să trăiască.

Sâmbătă

             Azi am fost pe teren la cabana de protocol. M-a sunat Iubi și mi-a zis că de când am funcții nu o mai bag în seamă, că sunt un carierist infect și lipsit de scupule, un idiot camuflat, că nu mă gândesc decât la burta mea. Cred că mi-a zis că seamăn cu un animal de coteț, că cică îs lipsit de cel mai elementar respect, că sunt prost crescut și nesimțit. O fi adevărat dacă facem un sondaj, dar tocmai ea… Și a mai zis că valoarea mea se măsoară cu un căcat de câine uscat pe care nu l-am curățat de pe hol de o săptămână și că mi-o aruncat cartea pe care o aveam în bibliotecă. Măcar asta dacă nu făcea, că era singura și mi-am făcut rost de pe ea de pe internet. Mein Kampf – cea mai buna carte a lui Hitler. Mâine o chem să mâncăm ceva ca lumea în oraș și îi trece. Dacă află și ce terenuri am ochit din domeniul public o să îmi facă o cină clasa-ntâia. Că ca ea nu mai găsesc. Punct.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Kktu ăsta mic cu ochi trebuie să ia un șut în fund urgent!! atâta aroganță și nesimțite nu ai văzut.. săracu a ajuns să și umple burta că numai despre asta vorbește,hamisitul 🙂 și Turc săracul pune botul și la copchilul ăsta?! Doamne câtă prostie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...