14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Și-a băgat prietenii în spital, după ce a condus beat și fără permis

Este isprava unui tânăr, care la 18 ani s-a lăsat cuprins de adrenalină. Acesta a condus, deși nu avea permis și era și băut, a făcut accident și a ajuns la spital împreună cu cei doi prieteni care-l însoțeau.

Azi-noapte, puțin după ora 12:00, un accident rutier a avut loc în Rebra.

Cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă, persoana aflată la volan a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un capăt de pod, după care s-a răsturnat”, explică polițiștii.

În urma impactului, atât cel aflat la volan, cât și ceilalți doi prieteni ai săi s-au ales cu răni, fiind transportați la spital. Toți trei au 18 ani și sunt din Năsăud.

În urma verificărilor întreprinse de oamenii legii, aceștia au descoperit mai multe infracțiuni comise.

Ca urmare a verificărilor, a rezultat faptul că tânărul de 18 ani care se afla la volan în momentul accidentului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe care vor stabili cu exactitate alcoolemia. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Năsăud”, explică reprezentanții IPJ BN.

FOTO- Radu Sîrbu

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?