7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Smart Cleaning îți lasă casa lună și bec! O familie ambițioasă a pus pe picioare o afacere curată

 În zilele noastre „se poartă” curățenia făcută de alții. Nicio problemă, însă de cele mai multe ori nu știi la ce menajeră să apelezi și te-ai putea trezi cu surprize neplăcute. De o săptămână încoace s-a deschis Smart Cleaning, cea mai nouă firmă de curățenie din județ. Iată cu ce oferte vin:

Când vine vorba despre curățenie, cei mai ocupați dintre noi apelează la recomandările cunoștințelor, iar rezultatele nu sunt întotdeauna cele dorite. Din fericire, însă și în acest domeniu s-a trecut la un nivel superior, dovadă stă familia Turda, care a pus pe picioare Smart Cleaning.

Rareș Turda conduce afacerea sub îndrumarea mamei lui și și-a pus în cap să demonstreze că și într-un oraș mic din România se poate. Acesta se bazează pe experiența pe care părinții săi au dobândit-o.

Astfel, cu o experiență de opt ani în domeniu, în Italia, cei de la Smart Cleaning oferă de toate pentru toți, aici, la ei acasă. Curăță fabrici întregi sau hale, scări de bloc și birouri, adună mizeria de după concerte și reîmprospătează chiar și sălile de sport. „Ne pliem pe toate tipurile de servicii, nu refuzăm pe nimeni.”, spun managerii.

La prețuri, cei de la Smart Cleaning sunt dispuși să negocieze astfel încât să mulțumească pe toată lumea. Mai mult de atât, își vor forma propriul personal sub îndrumarea lor. Acum sunt la etapa de recrutare, așa că nu ezitați să-i contactați dacă vă căutați un loc de muncă! Veți lucra cu oameni veseli și binevoitori, deschiși la orice nouă provocare.

Cu ce se deosebește Smart Cleaning față de celelalte firme? Profesionalism și produse ECO. Acestea din urmă reprezintă punctul forte, întrucât majoritatea produselor de curățenie au foarte mulți componenți chimici care provoacă alergii. Iar cei mai predispuși la acestea sunt copiii.

Smart Cleaning nu se limitează la Bistrița! De la Colibița până la Figa, ei vor să acopere toate zonele din județ. Chiar și proprietarii de hoteluri și pensiuni pot apela la ei fără grijă. Nu se dau în lături de la nimic și vor să mulțumească pe toată lumea!

După cum spune și numele, „Smart Cleaning” folosește cele mai noi și adecvate produse și metode de curățenie, astfel încât munca lor să fie una ireproșabilă! Calitate și profesionalism la pachet, aceasta este rețeta lor. Iar dacă tot veni vorba de pachete, iată prețurile pentru serviciile standard pentru care poți opta:

  • GARSONIERĂ – 250 lei
  • 2 CAMERE – 350 lei
  • 3 CAMERE – 450 lei
  • 4 CAMERE – 550 lei
  • 5 CAMERE – 600 lei
  • CASĂ/VILĂ
  • PÂNĂ LA 3 DORMITOARE – 700 lei
  • PÂNĂ LA 5 DORMITOARE – 800 lei
  • PENTRU FIECARE CAMERĂ ÎN PLUS – 100 lei

Pe cei de la Smart Cleaning îi puteți contacta aici:

0747 516 838 – Rareș Turda

0758 332 748 – Adriana Turda

Mail: [email protected]

Facebook

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...