13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Vino să testezi noul Ford Focus! Sâmbătă, în Pădurea Schullerwald

Ford a prezentat de curând noul Focus pe care îl pot testa și bistrițenii – sâmbătă, în 8 septembrie, de la ora 10:00, în parcarea din Pădurea Schullerwald: platformă nouă, tehnologii moderne, o siluetă sportivă, performanță și efeciență!

 

Noul Focus e construit să-ţi îmbunătăţească experienţa la volan, în toate modurile posibile. De la confort la siguranţă, de la performanţă şi până la eficienţă, noul Focus îţi pune la dispoziţie o gamă amplă de tehnologii avansate. Te așteptăm în Parcarea din Pădurea Schullerwald, pentru a descoperi împreună noul Ford Focus!

Îți place să analizezi fiecare detaliu? Îți place să experimentezi noile tehnologii? Sau îți place să te bucuri de noul Focus în ritmul tău? Intră pe www.mergimaideparte.ro/testdrive și alege experiența de Test Drive care ți se potrivește!

Noua generație are un ampatament mai lung cu 53 de milimetri și console mai scurte. Lungimea noului Focus este de 4.378 de mm (hatchback), iar lățimea măsoară 1.825 de mm. Break-ul este mai lung cu 290 de mm.

Ford Focus are acum o siluetă sportivă, montanții A sunt repoziționați, iar capota este ceva mai lungă. Grila frontală este și ea mai generoasă, blocurile optice față sunt revizuite, iar stopurile cu tehnologie LED vin cu o semnătură luminoasă nouă.

Versiunea Vignale promite o serie de elemente de caroserie cromate și lumini de zi cu o semnătură specifică. Versiunea ST-Line dispune de un kit de caroserie ceva mai agresiv și o gardă la sol mai mică cu 10 mm, în timp ce varianta Active are o gardă la sol mai mare (peste 30 de mm) și elemente suplimentare de protecție.

Noul Ford Focus va fi oferit și cu faruri adaptive. Sistemul ajustează automat unghiul și intensitatea luminii, dar este capabil să modifice și direcția fasciculului înainte ca mașina să ajungă în viraj.

Pentru ca parcările în locuri înguste să devină și mai simple, Ford introduce noul sistem de parcare Active Park Assist 2. Ford spune că sistemul este capabil să parcheze în spații cu 110 centimetri mai lungi decât mașina și în rampă/pantă de până la 12 grade. Ford a pregătit și un mod denumit Park-out Assist (ieșire automată atunci când mașina a fost parcată paralel).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.