10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

ȘOCANT! Cum a determinat-o bărbatul din Țagu pe fiica să nu îl denunțe pentru că întreținea relații sexuale cu ea

Un bărbat din Țagu a întreținut ani de zile relații sexuale cu fiica sa minoră. Din relația incestuoasă s-a născut chiar o fetiță, care acum are 9 ani. Abia după 8 ani, tânăra și-a făcut curaj și și-a denunțat tatăl. Cum a determinat-o bărbatul să nu îl dea în gât:

Ani de zile a fost determinată de tatăl său să întrețină relații sexuale cu el, deși când a început calvarul avea doar 14 ani. Ba mai mult, un an mai târziu, din relația incestuoasă s-a născut o fetiță. Bistrițeanul.ro a prezentat șocanta poveste AICI.

Tânăra de 24 de ani și-a denunțat părintele abia în anul 2018, iar de curând polițiștii l-au și reținut. Asta după ce au ajuns la concluzia că tânăra spune adevărul, iar fetița pe care o are a rezultat din relația incestuoasă dintre cei doi, după cum au confirmat și testele ADN.

Cum a reușit bărbatul să o determine pe fată să nu spună nimic preț de 8 ani? Potrivit Adevărul.ro, care prezintă date din anchetă, tatăl tinerei o amenința că o va omorî pe fetița rezultată din relația lor.

Culmea, polițiștii din Bistrița-Năsăud au deschis o anchetă când tânăra de 14 ani a născut, însă dosarul a fost închis. Polițiștii au fost anunțați chiar de către medicii care au ajutat-o pe tânără să nască. Bărbatul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fiica sa și a precizat că soția sa și mama fetei știa despre asta. Tânăra, însă le-a spus anchetatorilor că mama sa nu știa despre cele petrecute.

Dosarul a fost închis pentru că „fapta a fost săvârșită de un autor care nu poate fi tras la răspundere penală, deoarece nu a cunoscut vârsta reală a numitei, a avut acceptul acesteia pentru întreținerea relațiilor sexuale și nu a exercitat violențe sau constrângeri asupra ei”, se arată în dosarul citat de Adevărul.ro

 „Inculpatul prezintă un pericol şi pentru stabilitatea emoţională şi psihică a persoanei vătămate, care a arătat în declaraţiile sale că inculpatul ar fi ameninţat-o pentru a se întoarce la locuinţa comună, folosindu-se de minora care a rezultat din relaţia incestuoasă. Prin urmare, necesitatea privării de libertate a inculpatului derivă şi din obligaţia statului de a asigura o protecţie efectivă a drepturilor persoanele cu privire la care există suspiciunea că au făcut obiectul unor abuzuri psihice şi fizice”, se mai arată în decizia de arestare a bărbatului din localitatea Țagu.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!