12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

ȘOCANT! Cum a determinat-o bărbatul din Țagu pe fiica să nu îl denunțe pentru că întreținea relații sexuale cu ea

Un bărbat din Țagu a întreținut ani de zile relații sexuale cu fiica sa minoră. Din relația incestuoasă s-a născut chiar o fetiță, care acum are 9 ani. Abia după 8 ani, tânăra și-a făcut curaj și și-a denunțat tatăl. Cum a determinat-o bărbatul să nu îl dea în gât:

Ani de zile a fost determinată de tatăl său să întrețină relații sexuale cu el, deși când a început calvarul avea doar 14 ani. Ba mai mult, un an mai târziu, din relația incestuoasă s-a născut o fetiță. Bistrițeanul.ro a prezentat șocanta poveste AICI.

Tânăra de 24 de ani și-a denunțat părintele abia în anul 2018, iar de curând polițiștii l-au și reținut. Asta după ce au ajuns la concluzia că tânăra spune adevărul, iar fetița pe care o are a rezultat din relația incestuoasă dintre cei doi, după cum au confirmat și testele ADN.

Cum a reușit bărbatul să o determine pe fată să nu spună nimic preț de 8 ani? Potrivit Adevărul.ro, care prezintă date din anchetă, tatăl tinerei o amenința că o va omorî pe fetița rezultată din relația lor.

Culmea, polițiștii din Bistrița-Năsăud au deschis o anchetă când tânăra de 14 ani a născut, însă dosarul a fost închis. Polițiștii au fost anunțați chiar de către medicii care au ajutat-o pe tânără să nască. Bărbatul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fiica sa și a precizat că soția sa și mama fetei știa despre asta. Tânăra, însă le-a spus anchetatorilor că mama sa nu știa despre cele petrecute.

Dosarul a fost închis pentru că „fapta a fost săvârșită de un autor care nu poate fi tras la răspundere penală, deoarece nu a cunoscut vârsta reală a numitei, a avut acceptul acesteia pentru întreținerea relațiilor sexuale și nu a exercitat violențe sau constrângeri asupra ei”, se arată în dosarul citat de Adevărul.ro

 „Inculpatul prezintă un pericol şi pentru stabilitatea emoţională şi psihică a persoanei vătămate, care a arătat în declaraţiile sale că inculpatul ar fi ameninţat-o pentru a se întoarce la locuinţa comună, folosindu-se de minora care a rezultat din relaţia incestuoasă. Prin urmare, necesitatea privării de libertate a inculpatului derivă şi din obligaţia statului de a asigura o protecţie efectivă a drepturilor persoanele cu privire la care există suspiciunea că au făcut obiectul unor abuzuri psihice şi fizice”, se mai arată în decizia de arestare a bărbatului din localitatea Țagu.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: