1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă!

Ploile fac să răsară plante, buruieni… și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ… fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.

O descoperire de-a dreptul șocantă a avut loc ieri, în Nușeni.

După ploile abundente din ultima vreme din pământ au „răsărit”… oase!

Totul s-a întâmplat în Nușeni. Iar oamenii legii iau în considerare chiar posibilitatea unei crime.

„La data de 17 iunie a.c., un bărbat din Nușeni a sesizat faptul că în curtea locuinței, în urma precipitațiilor, în seara de 16 iunie a.c., au ieșit la suprafață mai multe fragmente osoase. La fața locului, polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud au găsit mai multe fragmente osoase, de origine umană, cu un grad ridicat de degradare. La o primă examinare, s-a stabilit faptul că fragmentele osoase ar avea o vechime de 50-60 ani și ar aparține unei persoane cu o vârstă de peste 20 de ani. Fragmentele de oseminte au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare, iar polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...