17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă!

Ploile fac să răsară plante, buruieni… și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ… fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.

O descoperire de-a dreptul șocantă a avut loc ieri, în Nușeni.

După ploile abundente din ultima vreme din pământ au „răsărit”… oase!

Totul s-a întâmplat în Nușeni. Iar oamenii legii iau în considerare chiar posibilitatea unei crime.

„La data de 17 iunie a.c., un bărbat din Nușeni a sesizat faptul că în curtea locuinței, în urma precipitațiilor, în seara de 16 iunie a.c., au ieșit la suprafață mai multe fragmente osoase. La fața locului, polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud au găsit mai multe fragmente osoase, de origine umană, cu un grad ridicat de degradare. La o primă examinare, s-a stabilit faptul că fragmentele osoase ar avea o vechime de 50-60 ani și ar aparține unei persoane cu o vârstă de peste 20 de ani. Fragmentele de oseminte au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare, iar polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: