-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă!

Ploile fac să răsară plante, buruieni… și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ… fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.

O descoperire de-a dreptul șocantă a avut loc ieri, în Nușeni.

După ploile abundente din ultima vreme din pământ au „răsărit”… oase!

Totul s-a întâmplat în Nușeni. Iar oamenii legii iau în considerare chiar posibilitatea unei crime.

„La data de 17 iunie a.c., un bărbat din Nușeni a sesizat faptul că în curtea locuinței, în urma precipitațiilor, în seara de 16 iunie a.c., au ieșit la suprafață mai multe fragmente osoase. La fața locului, polițiștii și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud au găsit mai multe fragmente osoase, de origine umană, cu un grad ridicat de degradare. La o primă examinare, s-a stabilit faptul că fragmentele osoase ar avea o vechime de 50-60 ani și ar aparține unei persoane cu o vârstă de peste 20 de ani. Fragmentele de oseminte au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare, iar polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: