-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

EXTRA: Autorul protestului „Şi eu vreau autostrăzi!” vine la Bistriţa! Prima ediţie TEDx, în oraşul nostru!

În premieră, la Bistriţa, graţie voluntarilor Pov 21, va avea loc o ediție inaugurală a celebrelor conferinţe TEDx. Printre invitaţi – afaceristul care a iniţiat protestul „Şi eu vreau autostrăzi!”

Pentru prima dată, bistrițenii vor putea participa la un eveniment TEDx în orașul lor natal şi îi vor putea cunoaşte de aproape pe cei care fac diferenţa în comunităţile lor cu idei „înaintea timpului lor”.

Pe 28 iunie, începând cu ora 18:00, la Hotel Metropolis va avea loc o ediţie inaugurală TEDx Bistriţa.

Şase speakeri cu reală pregătire academică sau cu experiență în domeniul lor vor vorbi despre paradigme superioare ale educației, despre modul în care tehnologia ne afectează viața actuală și despre cum va arăta în viitor datorită iureșului AI (Inteligența Artificială).

Speakerii invitaţi la TEDxBistrița – Beyond HumanIT – sunt:

  • Rareș Manolache – Antreprenor, fondator Teen Tank;
  • Ștefan Mandachi – fondatorul Spartan, inițiator al protestului „Şi eu vreau autostrăzi!”
    •  Andrei Stupu – Director de brand Școala de Valori, Producător TV, Trainer;
    •  Alina Rusu – Specialist în psihologie evoluționistă, Associate Professor / Conf. Univ. Dr. Abilitat Universitatea Babes-Bolyai
    Ionuț Tata – Președinte al „Clusterului pentru Inovație și Tehnologie Brașov”;
    Maria Victoria Olinca – Cercetător științific, Lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Gazda evenimentului este Gavrilă Urs, evenimentul fiind organizat de  tinerii voluntari de la Pov21, care doresc să aducă o nouă perspectivă publicului bistrițean și să pună umărul la o comunitate locală cât mai cosmopolită.

Partenerii și sponsorii TEDxBistrița sunt Revista POV21, Romfulda, Rotary Club Bistrița, H.P. Kaysser International, BCVO Logistics, Sepia Print, Sanovil, Macon, Energoplast, Serviform și Acetica Company.

Prețul unui bilet este de 50 de lei și se constituie în donație pentru ONG-ul organizator – POV21. Sunt puse în vânzare doar 100 de bilete. Găsiți mai multe informații despre cum să cumpărați bilete pe www.tedxbistrita.ro

*******

Despre TED
TED este o organizație nonprofit dedicată ideilor care merită răspândite, adesea sub forma unor discuții scurte, oferite de gânditori și executanți de vârf. Multe dintre aceste discuții sunt oferite la conferințele TED, inclusiv la reuniunea noastră anuală din Vancouver, precum și la TEDWomen, proprie TED.

Videoclipuri din saloane și mii de evenimente TEDx organizate independent în întreaga lume sunt disponibile gratuit pe TED.com și pe alte platforme.

Inițiativele deschise și gratuite ale TED pentru răspândirea ideilor includ TED.com, unde sunt postate zilnic noi videoclipuri TED Talk, TEDx, care permite ca mii de persoane și grupuri să găzduiască evenimente locale în stil TED din întreaga lume; programul TED Fellows, care selectează inovatorii din întreaga lume pentru a amplifica impactul proiectelor și activităților lor remarcabile; Proiectul Audace, care suprafețează și finanțează idei critice care au potențialul de a influența milioane de vieți; TEDSummit, care adună cei mai angajați membri ai comunității globale TED pentru brainstorming, discuții, spectacole, ateliere și un program eclectic de discuții de bază; și inițiativa educațională TED-Ed.

Urmăriți TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED, pe Instagram la https://instagram.com/ted și pe Snapchat la tedtalkshq.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.