26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Spartan România își extinde rețeaua de restaurante cu o nouă locație în Bistrița

Începând de miercuri, 27 iunie 2018, ora 10:00 bistrițenii se vor putea bucura de specialitățile Spartan într-o nouă locație  ce va fi inaugurată în Bistrița Retail Park. Restaurantul situat într-una dintre cele mai frecventate zone din Bistrița, pe str. Calea Moldovei, nr.13A, lângă Selgros va fi deschis în fiecare zi între orele 10:00 – 22:00.

„Inaugurarea din Bistrița reprezintă un pas important în strategia Spartan de a fi prezenți în marile orașe din România. Spartan este un restaurant fast-food, unde poți ieși la masă pentru a savura preparate grecești. La Spartan acestea sunt completate de influențe proprii, creând astfel un concept și un gust unic”, a completat Gabriel Melniciuc, Director General al Spartan România.

Deschiderea restaurantului va genera noi locuri de muncă destinate persoanelor cu sau fără experiență profesională cu beneficii atractive: salarii motivante, sisteme de premiere în funcție de implicare și performanțe individuale, precum și oportunități reale de promovare în cadrul companiei.

Spartan își va întâmpina clienții cu preparate deja cunoscute, în care vedete sunt Gyrosul și Souvlaki-ul din carne de pui sau amestec de vițel, purcel și berbecuț.

Conceptul restaurantului este inspirat din bucătăria grecească, dar este dezvoltat în mod original, astfel că preparatele sunt rețete proprii, iar cele cinci sosuri servite sunt marcă înregistrată.
Spartan promovează consumul alimentelor proaspete, astfel oferă și meniuri ce nu conțin carne, pentru persoanele ce doresc astfel de preparate.

,,Cererea foarte mare de a deschide o locație și în Bistrița a fost motivul pentru care am făcut acest pas. Ceea ce ne dorim în acest moment este ca toți cei care ne vor trece pragul să fie mulțumiți de faptul că vor regăsi meniuri cu specific grecesc, gustoase și de calitate, într-o locație intens circulată și la care poți ajunge ușor ”, a explicat  Mandachi Ștefan, CEO Strong MND CORPORATION, compania deţinătoare a francizei Spartan.

Pentru mai multe detalii privind noutățile Spartan, accesați site-ul https://spartanrestaurant.ro/ și pagina de Facebook Spartan România.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 37 de restaurante, dintre care 14 sunt restaurante proprii și alte 23 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 21 de orașe din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț, Constanța și Bacău. Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup (restaurante proprii și restaurante francizate) în 2016 este de 14 milioane de euro. În cele 14 restaurante deținute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate 290 de persoane, iar în toate cele 36 de unități lucrează peste 800 de oameni.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!