20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Spartan România își extinde rețeaua de restaurante cu o nouă locație în Bistrița

Începând de miercuri, 27 iunie 2018, ora 10:00 bistrițenii se vor putea bucura de specialitățile Spartan într-o nouă locație  ce va fi inaugurată în Bistrița Retail Park. Restaurantul situat într-una dintre cele mai frecventate zone din Bistrița, pe str. Calea Moldovei, nr.13A, lângă Selgros va fi deschis în fiecare zi între orele 10:00 – 22:00.

„Inaugurarea din Bistrița reprezintă un pas important în strategia Spartan de a fi prezenți în marile orașe din România. Spartan este un restaurant fast-food, unde poți ieși la masă pentru a savura preparate grecești. La Spartan acestea sunt completate de influențe proprii, creând astfel un concept și un gust unic”, a completat Gabriel Melniciuc, Director General al Spartan România.

Deschiderea restaurantului va genera noi locuri de muncă destinate persoanelor cu sau fără experiență profesională cu beneficii atractive: salarii motivante, sisteme de premiere în funcție de implicare și performanțe individuale, precum și oportunități reale de promovare în cadrul companiei.

Spartan își va întâmpina clienții cu preparate deja cunoscute, în care vedete sunt Gyrosul și Souvlaki-ul din carne de pui sau amestec de vițel, purcel și berbecuț.

Conceptul restaurantului este inspirat din bucătăria grecească, dar este dezvoltat în mod original, astfel că preparatele sunt rețete proprii, iar cele cinci sosuri servite sunt marcă înregistrată.
Spartan promovează consumul alimentelor proaspete, astfel oferă și meniuri ce nu conțin carne, pentru persoanele ce doresc astfel de preparate.

,,Cererea foarte mare de a deschide o locație și în Bistrița a fost motivul pentru care am făcut acest pas. Ceea ce ne dorim în acest moment este ca toți cei care ne vor trece pragul să fie mulțumiți de faptul că vor regăsi meniuri cu specific grecesc, gustoase și de calitate, într-o locație intens circulată și la care poți ajunge ușor ”, a explicat  Mandachi Ștefan, CEO Strong MND CORPORATION, compania deţinătoare a francizei Spartan.

Pentru mai multe detalii privind noutățile Spartan, accesați site-ul https://spartanrestaurant.ro/ și pagina de Facebook Spartan România.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 37 de restaurante, dintre care 14 sunt restaurante proprii și alte 23 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 21 de orașe din țară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brașov, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț, Constanța și Bacău. Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup (restaurante proprii și restaurante francizate) în 2016 este de 14 milioane de euro. În cele 14 restaurante deținute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate 290 de persoane, iar în toate cele 36 de unități lucrează peste 800 de oameni.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.