12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Spectaculoasele narcise din Masivul Saca se lasă așteptate! Când vor face spectacol în Munții Rodnei:

Narcisele din Masivul Saca, Munții Rodnei, se pregătesc de „sărbătoarea culorii”. Încă nu au înflorit, însă nu mai sunt multe zile până când își vor începe spectacolul de primăvară.

Poiana Narciselor este o atracție turistică populară, datorită câmpurilor de narcise ce infloresc în Masivul Saca din Munții Rodnei.

Anul acesta, cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei au transmis faptul că narcisele nu sunt înflorite, însă înflorirea lor va avea loc pe finalul lunii mai, adică peste nici trei săptămâni.

„Dragii noștri iubitori de natură, narcisele din Masivul Saca de pe raza Parcului Național Munții Rodnei nu au înflorit!

Mai jos găsiți un filmuleț realizat chiar astăzi de către colegii noștri cu privire la stadiul în care se află Poiana cu narcise – Masivul Saca. După cum observați, nici măcar nu sunt răsărite! Estimăm înflorirea lor spre sfârșitul lunii mai.

Vă vom ține la curent cu informații proaspete din teren săptămânal”, au comunicat cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei.

 

Video: Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei/Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: