1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Spectaculoasele narcise din Masivul Saca se lasă așteptate! Când vor face spectacol în Munții Rodnei:

Narcisele din Masivul Saca, Munții Rodnei, se pregătesc de „sărbătoarea culorii”. Încă nu au înflorit, însă nu mai sunt multe zile până când își vor începe spectacolul de primăvară.

Poiana Narciselor este o atracție turistică populară, datorită câmpurilor de narcise ce infloresc în Masivul Saca din Munții Rodnei.

Anul acesta, cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei au transmis faptul că narcisele nu sunt înflorite, însă înflorirea lor va avea loc pe finalul lunii mai, adică peste nici trei săptămâni.

„Dragii noștri iubitori de natură, narcisele din Masivul Saca de pe raza Parcului Național Munții Rodnei nu au înflorit!

Mai jos găsiți un filmuleț realizat chiar astăzi de către colegii noștri cu privire la stadiul în care se află Poiana cu narcise – Masivul Saca. După cum observați, nici măcar nu sunt răsărite! Estimăm înflorirea lor spre sfârșitul lunii mai.

Vă vom ține la curent cu informații proaspete din teren săptămânal”, au comunicat cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei.

 

Video: Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei/Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...