8.5 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Spectaculoasele narcise din Masivul Saca se lasă așteptate! Când vor face spectacol în Munții Rodnei:

Narcisele din Masivul Saca, Munții Rodnei, se pregătesc de „sărbătoarea culorii”. Încă nu au înflorit, însă nu mai sunt multe zile până când își vor începe spectacolul de primăvară.

Poiana Narciselor este o atracție turistică populară, datorită câmpurilor de narcise ce infloresc în Masivul Saca din Munții Rodnei.

Anul acesta, cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei au transmis faptul că narcisele nu sunt înflorite, însă înflorirea lor va avea loc pe finalul lunii mai, adică peste nici trei săptămâni.

„Dragii noștri iubitori de natură, narcisele din Masivul Saca de pe raza Parcului Național Munții Rodnei nu au înflorit!

Mai jos găsiți un filmuleț realizat chiar astăzi de către colegii noștri cu privire la stadiul în care se află Poiana cu narcise – Masivul Saca. După cum observați, nici măcar nu sunt răsărite! Estimăm înflorirea lor spre sfârșitul lunii mai.

Vă vom ține la curent cu informații proaspete din teren săptămânal”, au comunicat cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei.

 

Video: Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei/Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: