-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Spectaculoasele narcise din Masivul Saca se lasă așteptate! Când vor face spectacol în Munții Rodnei:

Narcisele din Masivul Saca, Munții Rodnei, se pregătesc de „sărbătoarea culorii”. Încă nu au înflorit, însă nu mai sunt multe zile până când își vor începe spectacolul de primăvară.

Poiana Narciselor este o atracție turistică populară, datorită câmpurilor de narcise ce infloresc în Masivul Saca din Munții Rodnei.

Anul acesta, cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei au transmis faptul că narcisele nu sunt înflorite, însă înflorirea lor va avea loc pe finalul lunii mai, adică peste nici trei săptămâni.

„Dragii noștri iubitori de natură, narcisele din Masivul Saca de pe raza Parcului Național Munții Rodnei nu au înflorit!

Mai jos găsiți un filmuleț realizat chiar astăzi de către colegii noștri cu privire la stadiul în care se află Poiana cu narcise – Masivul Saca. După cum observați, nici măcar nu sunt răsărite! Estimăm înflorirea lor spre sfârșitul lunii mai.

Vă vom ține la curent cu informații proaspete din teren săptămânal”, au comunicat cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei.

 

Video: Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei/Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: