4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Spitalul Județean își mărește echipa de medici! VEZI ce posturi sunt scoase la concurs:

Investițiile de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud nu au fost deloc puține în ultimul timp. Acum a venit rândul investițiilor în personalul medical, iar conducerea anunță noi posturi disponibile. VEZI care sunt specialitățile pentru care se scot posturi la concurs:

Gabriel Lazany managerul Spitalului Județean a investit în ultimul timp în personalul medical din spital. Așa a reușit să aducă o mulțime de medici noi de diferite specialități. Acum, se mărește din nou echipa de medici, iar noi angajări se vor face la Spitalul Județean.

Iată care sunt posturile scoase la concurs:

  • 1 post cu normă întreagă de medic specialist în specialitatea Anestezie și terapie intensivă la UPU-SMURD;
  • 1 post cu normă întreagă de medic specialist în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD;
  • 1 post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD;
  • 1 post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an în specialitatea Psihiatrie la Secția Psihiatrie;
  • 1 post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an în specialitatea Anestezie și terapie intensivă la Secția ATI;
  • 1 post cu normă întreagă de medic rezident ultimul an în specialitatea Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă la Secția Chirurgie generală.

Cei interesați pot obține relații suplimentare de la serviciul RUNOS (Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare), la numărul de telefon 0263 214818.

Din 1 ianuarie 2018, nu mai puțin de 30 de medici noi s-au alăturat echipei de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Mai puteți citi pe tema aceasta: 

FOTO/VIDEO – Cine sunt medicii noi din Spitalul Județean. Super-specialistul care a lăsat clinici din Austria pentru a veni la Bistrița

LAZANY: Am câștigat! Doi medici foarte buni se reîntorc din Franța pentru a ajuta pacienții din Bistrița

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.