3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

START VOT! Au început alegerile pentru Președintele României

Astăzi are loc al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale! În luptă au intrat canditatul susținut de PNL, Klaus Iohannis și candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

S-a dat START VOT și în țară, după ce românii din diaspora au votat deja în cele două zile într-un număr record – aproape patru sute de mii.

Astăzi, la ora 07:00 s-au deschis secțiile de votare. În județul nostru există 313 secții de votare, din care 83 în mediul urban și 230 în mediul rural.

În județul nostru sunt așteptați la urne 261.689 de bistrițeni și au fost distribuite 288.750 de buletine de vot.

Buletine de vot VALABILE:

  • Aplicaţi ştampila cu menţiunea „VOTAT” pe patrulaterul care corespunde partidului sau candidatului dorit
  • Dacă greșiți aplicarea ștampilei, puteți cere un nou buletin de vot
  • Votul este valabil exprimat în cazul în care, deși ștampila cu mențiunea „VOTAT” aplicată a depășit limitele patrulaterului, opțiunea alegătorului este evidentă
  • De asemenea, votul este valabil în cazul în care tușul s-a imprimat și pe cealaltă parte a foii pe care a fost aplicată ștampila cu mențiunea „VOTAT”
  • Votul este corect în situația în care ștampila a fost aplicată de mai multe ori în același patrulater sau atât într-un patrulater, cât și în afara oricărui alt patrulater

Buletine de vot NULE:

  • Buletinele pe care nu a fost aplicată ștampila de control a secției de votare
  • Buletinele de alt model decât cel legal aprobat
  • Buletinele pe care nu a fost aplicată ștampila cu mențiunea „VOTAT”
  • Buletinele de vot la care ștampila cu mențiunea „VOTAT” este aplicată pe mai multe patrulatere sau în afara acestora

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.