12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Stelian Dolha: Bistrița va avea trei zone de vaccinare DRIVE THRU. Poate și un autobuz…

Prefectul județului a anunțat că Bistrița va avea trei centre de vaccinare de tip DRIVE THRU. Acestea vor fi amplasate în puncte strategice. „Cred în aceste campanii de vaccinare. Iar modelul drive-thru a prins la populație!”, a declarat Dolha.

Prezent în cadrul unei emisiuni As-TV, în Vinerea Mare, prefectul Stelian Dolha a discutat despre vaccinarea la nivelul județului.

Am fost felicitați pentru acel video de promovare al vaccinării în rândul tinerilor. Și video-ul a fost pus pe site-ul Ro-Vaccinare. Cred în aceste campanii de vaccinare!”, a declarat prefectul în cadrul emisiunii.

Acesta a explicat că și Bistrița va avea centre de vaccinare de tip drive-thru, ca și în alte județe.

Ați văzut că și alte județe au demarat deja acel tip de centre de vaccinare drive-thru. Sau vaccinarea din mașină în mașină. Cred că deja de azi (n.r. – 30 aprilie 2021) doamna doctor Andrițoiu (n.r – directorul DSP BN) a cerut Institutului Național de Sănătate fluxuri noi pentru drive-thru. Acestea vor fi amplasate:

  • în partea de sus- Retail Park 1 – KFC- Kauflad
  • în partea de jos a orașului- Kaufland Independenței
  • în Parcul Municipal- zona Sălii Polivalente.

Cam aceste trei centre ni le-am dori să le facem pe varianta drive-thru”, a explicat Stelian Dolha.

Conform prefectului, aceste „centre” le vom avea IMEDIAT DUPĂ SĂRBĂTORI.

O altă idee luată în calcul e cea pe modelul „autobuzului de vaccinare” de la Timișoara.

Am văzut și o variantă care mie îmi surâde și am văzut-o la cei din Timiș. Un autocar mare, branduit cu mesaje pro vaccinare, iar fluxul se făcea prin acel autocar. Să vedem dacă putem face și noi asta. Sunt idei bune pe care le putem prelua și pune în practică”, a explicat prefectul Stelian Dolha.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Buuun, nu 1 centru ca la București, Timișoara, Cluj. Nici 2 centre ca nicăieri în tara, poate în metropole cu peste 10 milioane de locuitori.
    La Bistrița facem 3 centre!!!! Buna rau asta!!!!
    Oare prefectul trebuie sa arunce mai multe minciuni pe piața decât primarul???
    Nici cu doamna Andrițoiu nu îmi e rușine!!! Dupa episodul din cabinetul PUBLIC de la ANL-urile de la Subcetate – unde nu a zis și nu a făcut nimic în afara de istericale…. Acuma se da bine și pe lângă amărâtul asta de prefect… Oare e un început de trădare pentru seful mare de la PSD, CJ, etc…???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.