20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

„Stingerea” la ora 20.00, de azi, în Bistrița, Beclean și încă CINCI comune

Orașele și comunele care au incidența COVID peste 4 la mie au „program special” în weekend. Mai exact, magazinele se închid la ora 18.00, iar circulația e restricționată după ora 20.00. De azi, în Bistrița, Beclean, și încă cinci comune se aplică aceste măsuri.

Printre ultimele „ordine” date de autoritățile naționale se numără măsuri restrictive în funcție de incidențele COVID 4/1.000 și 7,5/1.000, pe lângă celelalte TREI tipuri de scenarii, stabilite tot pe bază de incidență.

Astfel, în orașele sau comunele cu incidența peste 4 la mia de locuitori, weekend-ul vine cu… program scurt.

Mai exact, magazinele se închid la ora 18.00, iar circulația este restricționată începând cu ora 20.00.

La noi în județ, DOUĂ orașe și PATRU comune s-ar afla în această situație:

 

 

UPDATE ora 11.00

Instituția Prefectului a anunțat CARE sunt EXACT orașele și comunele la care se impun măsurile restrictive. Pe lângă cele mai sus menționate, și în comuna CHIOCHIȘ se aplică aceste măsuri, deși incidența este ed 2,56/1.000 de locuitori. Motivarea deciziei ar fi că măsurile restrictive se aplică pe o perioadă de 14 zile de la momentul în care au fost implementate PRIMA dată.

Modelul de declarație necesar pentru ieșirea în afara locuinței după ora 20.00:

Mai multe detalii despre restricțiile impuse, în funcție de incidența COVID, aici:

LISTA OFICIALĂ A RESTRICȚIILOR stabilite de Guvern. Cu cât e incidența mai mare cu atât sunt mai multe interdicții

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: