12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

Street Food SPOTival, în premieră, la Bistriţa! Mâncare bună, distracție maximă și multe surprize

În perioada 27-29 august, SPOT Events vă așteaptă la o delectare de preparate nemaipomenite! Street Food SPOTival este primul eveniment de acest gen din Bistrița. Vă așteaptă trei zile de mâncare bună, distracție maximă și multe surprize.

De la dulciuri la preparate din vită Angus, Street Food-ul aduce într-un singur loc cele mai gustoase bucătării. Printre invitații evenimentului se numără:

  • Machete team: Szucs „Machete” Adrian, bucătarul anului 2017 și medaliat cu 5 medalii de aur la competiția culinară International Korean Challenge Cup vine cu echipa lui pentru a pregăti cele mai gustoase preparate. Fostul concurent de la Chef la Cuțite este gata să vă delecteze!
  • Arosticinni: Food truck cu specialități italiene. Italienii sunt un popor gurmand care se delectează cu adevărate delicatese. Într-o anumită regiune din Peninsulă se mănâncă arrosticini.Arrosticini originari din Abruzzo și-au câștigat în 2016 locul în categoria produsele alimentare tradiționale italiene.
  • Outlaw Cuisine:  Preparate din vită Angus, tagliata, chilli con carne și supa crema de ardei copt sunt doar câteva dintre specialitățile pregătite de aceștia.

Ei sunt doar trei dintre food truck-erii prezenți la eveniment. Organizatorii ne-au promis însă multe alte surprize!

DJ consacrați de la Untold și Neversea – la Bistriţa…!

Pe lângă mâncare, un alt aspect important care transformă Street FoodSPOTival într-un eveniment cu totul special este şi muzica.

Anul acesta pe partea de muzică sunt prezenți trei DJ consacrați care au facut furori pe scenele de la Untold și Neversea:

  • Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Este totodată cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume.

Remix-ul are aproape 1 milion de căutări pe Shazam şi nenumărate vizualizări pe Soundcloud şi YouTube. În 2016, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of theYear).

  • ARIAS este un proiect de DJ feminin început în 2017. Tehnica a ajutat-o să cânte pe mai multe scene europene, dar cele mai importante concerte au fost Neversea și Untold Festival în fiecare an de la lansare.

Acestea au avut un impact deosebit asupra mulțimii. Arias se simte cu adevărat confortabil mixând electro house, progressive house, deephouse și chiar și techno.

  • Vladimir și-a descoperit talentul pentru muzică în 2012 și a început colaborarea cu alți Dj, organizând nenumărate party-uri de-a lungul anilor.

A fost invitat în cele mai importante cluburi din țară: Ponton Casa Baraj, Club NOA, Heaven, Diesel Club, Curtea de Vară și multe altele. Un pas important a fost în vara lui 2017, când a fost invitat la festivalul Untold. În momentul de faţă este Dj rezident în clubul Intense din Oradea.

Pe lângă aceștia, Spot Events vin cu DJ-ii lor: echipa Soundmasters din Timișoara și DJ Sebi și Dj Roberto din Sibiu.

În afară de show-ul de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, bistriţenilor li se pregăteşte şi un after party de zile mari în Atmosphere The Club, joi începând cu ora 23:30.

Te așteptăm la trei zile nemaipomenite: marți, miercuri și joi – între orele 10:00 – 23.00 – în fiecare zi, pe Pietonalul Liviu Rebreanu!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...