20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

SUCCES: Bursă în Italia, pentru o balerină de la Școala de balet „Ovidiu Danci”!

„Felicitări! Meritați tot ce-i mai bun, ați adus Bistriței bucurie, frumusețe și fetițe fericite!”, „Felicitări tuturor! Este o echipă minunată în spatele acestui succes!” – sunt doar câteva din mesajele care însoțesc încă o performanță deosebită a Școlii de Balet Ovidiu Danci:

Este vorba despre una dintre foarte talentatele balerine – Maya Burdea: performanța și evoluția sa extraordinară într-un solo acrodance i-au impresionat pe organizatori care i-au oferit Locul l la Concursul Național Transilvania Dance Competition.

Mai mult, Maya Burdea s-a ales și cu o bursă de studii la San Fracisco di Paola Italia! „Ce bucurie mare! După muncă și răsplată! Bravooo, Maya! Mulțumim profesoarei Laura Boldor și Karina Gălan pentru pregătirea glorioasă!”, a transmis Ovidiu Danci.

„Pentru mine nu a fost greu, am muncit cu drag, iar cea mai mare bucurie este faptul că totul se concretizează în rezultate frumoase și copii cu un caracter minunat!”, a completat profesoara Laura Boldor.

Cu câteva zile în urmă, una dintre micile balerine din echipa lui Ovidiu Danci a fost acceptată în lotul național de gimnastică de la Deva.

Nu este singura performanță de acest fel, la școala de balet din Bistrița: la nici un an de la deschidere, cinci eleve ale școlii au promovat probele de admitere la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca.

 Se fac înscrieri pentru noi grupe la Școala de balet „Ovidiu Danci”!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...