25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

SUCCES: Bursă în Italia, pentru o balerină de la Școala de balet „Ovidiu Danci”!

„Felicitări! Meritați tot ce-i mai bun, ați adus Bistriței bucurie, frumusețe și fetițe fericite!”, „Felicitări tuturor! Este o echipă minunată în spatele acestui succes!” – sunt doar câteva din mesajele care însoțesc încă o performanță deosebită a Școlii de Balet Ovidiu Danci:

Este vorba despre una dintre foarte talentatele balerine – Maya Burdea: performanța și evoluția sa extraordinară într-un solo acrodance i-au impresionat pe organizatori care i-au oferit Locul l la Concursul Național Transilvania Dance Competition.

Mai mult, Maya Burdea s-a ales și cu o bursă de studii la San Fracisco di Paola Italia! „Ce bucurie mare! După muncă și răsplată! Bravooo, Maya! Mulțumim profesoarei Laura Boldor și Karina Gălan pentru pregătirea glorioasă!”, a transmis Ovidiu Danci.

„Pentru mine nu a fost greu, am muncit cu drag, iar cea mai mare bucurie este faptul că totul se concretizează în rezultate frumoase și copii cu un caracter minunat!”, a completat profesoara Laura Boldor.

Cu câteva zile în urmă, una dintre micile balerine din echipa lui Ovidiu Danci a fost acceptată în lotul național de gimnastică de la Deva.

Nu este singura performanță de acest fel, la școala de balet din Bistrița: la nici un an de la deschidere, cinci eleve ale școlii au promovat probele de admitere la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca.

 Se fac înscrieri pentru noi grupe la Școala de balet „Ovidiu Danci”!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.