27.5 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

SUPER competiție de OFF-Road, în acest weekend, la Căianu Mic: Cheloo și Mihai Ban, printre concurenți!

Peste 150 de împătimiți ai motoarelor își vor demonstra dibăcia în mânuirea automobilelor off-road, în acest weekend, la Căianu Mic. Printre concurenți va fi și echipajul format din Cheloo și Mihai Ban.

Motoare turate, adrenalină, distracție și chiar emoție, în acxest weekend, în Căianu Mic.

Sâmbătă și duminică se va desfășura concursul de off-road. ”Vedeta” competiției e echipajul compus din Cheloo și Mihai Ban, cei ce și concurează la Dakar Raly, în Arabia Saudită, la începutul anului viitor.

Vor fi undeva la 150 de concurenți, pentru probele din cele două zile. Deși am spus că înscrierea se poate face până azi, și cei care nu se anunță, dar vin mâine de dimineață și achită taxa de participare, vor fi acceptați” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr.

Definitivarea înscrierilor în concurs, prin achitareas taxei de participare se va face mâine, între orele 08.00 – 09.30.

Așadar, sâmbătă, 25 septembrie, se va desfășura concursul pentru clasele Moto, Quad și Atv. Duminică, 26 septembrie, pentru clasa Auto, cu categoriile Standard A-B-C și Extrem.


Competiția este avizată de Federația Română de Automobilism Sportiv și avizată de IPJ și IJJ.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...