9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Bistrița: A început spălarea străzilor și a trotuarelor. Se prelungește și campania gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase

Angajații Supercom au început să spele carosabilul, trotuarele și platformele deșeurilor, în această perioadă, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Totul face parte din curățenia de primăvară.

Curățenie generală, pentru cei de la Supercom, în luna aprilie. „În plină campanie de colectare a deseurilor biodegradabiledin Bistrita-Năsăud, Supercom anunță prelungirea perioadei campaniei de colectare a deseurilor voluminoase. Și asta ca urmare a cantităților foarte mari depuse de bistrițeni la platformele dedicate. Astfel, bistrițenii sunt asigurați că toate deșeurile vor fi ridicate.

Curățenia de primăvară, în municipiul Bistrița este susținută, de asemenea, prin activități de spălare a carosabilului, trotuarelor și platformelor. Angajații Supercom acționează atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Facem eforturi ca populația să se bucure de serviciile noastre zilnic, mai ales acum, în pragul Sărbătorilor pascale”, au transmis cei de la Supercom.

Supercom ne reamintește că – după încheierea campaniilor gratuite – deseurile voluminoase și biodegradabile pot fi colectate la cerere, contra cost.

Locuitorii județului au posibilitatea să depună deșeurile voluntar la unul dintre cele 5 centre de colectare: 

  • Bistrita – str. Narciselor, Viișoara,
  • Galatii Bistriței, Beclean, Năsăud sau Sângeorz-Băi

Deșeurile voluminoase se pot depune în timpul programului de lucru, acestea fiind preluate fără costuri.

Pentru informatii suplimentare, puteți contacta Supercom pe adresa de email: [email protected], la numărul 0263.944 (Dipecerat), sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.