20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

SUPERCOM: Cum intrați în posesia pubelei verzi dacă nu ați primit-o până acum

SUPERCOM SA aduce la cunoștința cetățenilor din municipiul Bistrița (inclusiv localitățile componente) că s-a încheiat etapa de distribuire a pubelei verzi, pentru colectarea optimă a deșeurilor reciclabile din sticlă, pe toate străzile.

Această distribuire s-a derulat în perioada 9 decembrie 2023 – 31 martie 2024, conform programului anunțat în prealabil.

Din motive obiective, o parte din cetățenii municipiului Bistrița nu au intrat în posesia pubelei verzi, pentru că nu au fost găsiți la dimiciliu în perioada programată.

Prin urmare, adresăm o rugăminte celor care locuiesc în zonele de case din Bistrița / localitățile componente și care nu eu primit pubela verde – să vină să ridice acești recipienți de colectare de la sediul Supercom SA.

Sediul Supercom se află pe str. Drumul Cetății, Nr 11.

Programul de ridicare a pubelei verzi de la sediul Supercom se face în intervalul 09.00 – 16.00.

Pubela verde se va ridica pe baza actului de identitate și a semnăturii olografe în procesul verbal de predare / primire a pubelei verzi.

Mulțumim tuturor cetățenilor pentru înțelegere și sprijin.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: