4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Drumul spre facultate li s-a curmat la Telciu! CINE sunt tinerii morți în tragicul accident de aseară:

Un tragic accident a avut loc aseară la Telciu. Un autoturism s-a izbit violent de un autocar, ajungând apoi în apele Sălăuței. CINE sunt tinerii al căror drum spre facultate s-a curmat brusc:

O tragedie a avut loc aseară între localitățile Romuli și Telciu. Un autoturism Skoda, care venea dinspre Romuli, a intrat prea tare într-o curbă. A pătruns pe contrasens, lovindu-se de un autocar plin cu călători care mergea spre Sighetul Marmației.

În urma impactului, autoturismul a ajuns în apele Sălăuței. S-a activat planul roșu de intervenție, numeroase echipaje medicale și ale poliției fiind direcționate la accident.

Din nefericire, salvatorii au găsit în autoturism trei persoane cu leziuni incompatibile cu viața. O singură persoană a scăpat, ca prin minune, din mașina mică.

Cei din autocar nu au pățit nimic, fiind nevoie doar de transferul lor în alt autocar, ce i-a dus spre destinație.

FOTO/VIDEO: Trei persoane au murit după ce autoturismul lor s-a izbit de un autocar în TELCIU. A fost activat planul roșu de intervenție

CINE sunt persoanele a căror viață a fost curmată aseară:

Autoturismul era înmatriculat în județul Suceava, toți cei patru pasageri fiind din Pojorâta. Aceștia mergeau spre Cluj: trei dintre ei pentru a reîncepe cursurile de la facultate, iar unul – unchiul șoferului – pentru a lua avionul spre Italia.

Robert Cehren avea 21 de ani. Acesta era student la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj- Napoca. El este șoferul care a scăpat autoturismul de sub control.

Unchiul său, în vârstă de 40 de ani, era stabilit în Italia și fusese acasă de sărbători.

Alexandra Străjeriu avea 20 de ani. Aceasta era studentă la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

Singurul supraviețuitor din autoturism este Daniel Rusu. Acesta are 21 de ani și este pasionat de fotbal.

În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu.

A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate” au transmis reprezentanții spitalului.

Autoritățile susțin că accidentul de aseară a fost cel mai grav accident petrecut pe șoselele județului nostru în ultimii cinci ani de zile.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

 

Sursă Info – Mesager 24

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.