VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Titus Banc: „Absolut totul e fascinant. Te uiți în jur și nu-ți vine să crezi în ce lume ești”

0
2392

Absolut totul e fascinant!  – este concluzia la care a ajuns Titus Banc după două săptămâni petrecute în America Latină. Călătoria a ajuns chiar să-l inspire pe bistrițean, care spune că i-a venit cel puțin 5 idei de business și activități în urma aventurilor de până acum.

Titus Banc a bifat deja două săptămâni în America Latină, iar concluziile sunt greu de condensat în câteva cuvinte. Întrebat ce l-a fascinat până acum la aventura sa din America Latină, bistrițeanul spune:

„Absolut tot e fascinant. Atât e de mare tot, încât e foarte greu să îți descriu. Te uiți în jur și nu îți vine să crezi în ce lume ești. Îmi place să descopăr, să văd lucruri noi”.

Acesta a petrecut 48 de ore pe un feribot și a ajuns în cea mai izolată localitate din Chile, unde și acum încă trăiesc în mare parte indigeni. Deși pare greu de crezut, chilienii au o părere foarte bună despre români: „Să vezi ce impresie au alții despre noi, deci ai fi surprinsă să vezi cum ne văd chilienii. Ca pe un popor super-super fain și primitor”.

Aventura în America Latina îl inspiră pe bistrițean, care spune că i-au venit cel puțin 5 idei de business, de activități, doar uitându-se în jur: „Aici văd că lucrurile pot fi făcute și altfel, nu doar ca la noi”, completează  Titus.

Momentan, Titus a intrat în spiritul Crăciunului, dar despre asta Bistrițeanul.ro vă va povesti în articolele viitoare. Puteți susține demersul bistrițeanului AICI.

Mai puteți citi:

Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Aventura lui Titus Banc în America de Sud

VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: O săptămână de aventură – de la hotelul cu găuri din perete la feribotul mult-așteptat

VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roti: Titus a ajuns în Chile și-a preluat motorul și e gata de…zbor!

VIDEO Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Titus Banc – După 430 de kilometri pe motor merit o supă și o bere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.