VIDEO Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Titus Banc – După 430 de kilometri pe motor merit o supă și o bere!

0
11434

Bistrițeanul Titus Banc își continuă aventura în America Latină, iar marea provocare a acestor zile au fost cei 430 de kilometri care leagă PuyuhuApi de Puerto Rio Tranquilo, pe care i-a petrecut fără pauză pe motocicletă.

Timp de 3 luni, bistrițeanul Titus Banc va cutreiera America Latină, pe motocicletă. Se pregătește de această călătorie de cel puțin doi ani și spune că în prima fază – speriat să nu se pornească pe drum singur – a încercat să-și convingă prietenii să-l însoțească.

„Am încercat să conving oameni să vină cu mine. M-am hotărât până la urmă să mă duc singur. Am avut o ultimă tentativă cu un prieten de-al meu, care fiind începător pe motocicletă a spus că e prea mult pentru el.

Nu știam ce înseamnă America de Sud decât din filmele de pe Youtube. Nu știam ce înseamnă siguranța acolo, decât din ce am citit pe Internet. Ce rost are să stau să citesc pe Internet despre cum este un loc sau altul? Hai să mă duc să văd”, își spunea Titus Banc.

Momentan, Titus Banc a bifat 430 de kilometri fără pauză pe motor, în încercarea de a ajunge de la PuyuhuApi, la Puerto Rio Tranquilo. „Merit o supă și o bere!”, a fost concluzia bistrițeanului odată ajuns sfârșit la destinație.

Acesta va avea timp de odihnă pe feribot, întrucât îl așteaptă 48 de ore de „plutit” pe apă.

„Peisajele sunt de poveste. Seamănă cu Norvegia pe undeva dar e altfel. În Norvegia munții erau mai adunați, stăteau să cadă pe tine, aici văile sunt atât de imense”, mai spune Titus.

Printre ciudățeniile peste care a dat bistrițeanul se numără lacul cu două nume, în funcție de țara din care-l privești și lipsa… cardurilor. Cu cardurile se poate achita doar în stațiile peco.

Bistrițeanul.ro îi e alături în această aventură și vă ține la curent cu toate întâmplările și peripețiile sale. Până una alta, puteți susține demersul bistrițeanului AICI.

Pe aeastă temă mai puteți citi:

VIDEO – Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roti: Titus a ajuns în Chile și-a preluat motorul și e gata de…zbor!

Un bistrițean, la capătul lumii, pe două roți: Aventura lui Titus Banc în America de Sud

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.