20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Tot mai mulți MINORI fug de acasă sau din Centre! PATRU găsiți de polițiști, în doar două zile!

Polițiștii au reușit să găsească patru minori dați dispăruți, în doar două zile. Doi au fugit din Centre de plasament, iar două fete, de la domiciliu.

S-ar părea că tot mai mulți minori pleacă din locul numit „acasă”. Fie ca e de la domiciliu sau Centrul de Plasament în care locuiesc.

În ultimele două zile, polițiștii au reușit să găsească PATRU minori dați dispăruți.

„La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au desfășurat acțiuni pentru depistarea unor persoane dispărute. Acțiunile au fost desfășurate pe raza municipiului, ocazie cu care au fost depistați doi minori, o fată și un băiat, ambii de 13 ani, plecați din centre de protecție a copilului din Beclean și Bistrița. Cei doi au fost încredințați îngrijitorilor, iar polițiștii au revocat măsura căutării lor”, anunță polițiștii.

Ieri, alte două minore au fost identificate. Acestea plecaseră, de câteva zile, de acasă.

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, din Bistrița, despre faptul că fiica ei, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă din data de 18 octombrie și nu s-a mai întors. Polițiștii au demarat căutările și la scurt timp de la sesizare au depistat-o pe tânără, pe raza municipiului Bistrița. Minora a fost încredințată mamei. Tot în data de 24 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că o tânără de 14 ani, din Mijlocenii Bârgăului a plecat de acasă la data de 20 octombrie și nu s-a mai întors. În urma căutărilor efectuate, polițiștii au depistat-o la scurt timp după sesizare, pe raza orașului Bistrița. Tânăra a fost încredințată de polițiști mamei”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

În weekend, polițiștii au mai identificat trei minori plecați din Centre de plasament, unul fiind din Mureș.

Trei minori au fugit din centrele de plasament! Unul din Mureș a fost găsit la Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.