20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Tot mai mulți MINORI fug de acasă sau din Centre! PATRU găsiți de polițiști, în doar două zile!

Polițiștii au reușit să găsească patru minori dați dispăruți, în doar două zile. Doi au fugit din Centre de plasament, iar două fete, de la domiciliu.

S-ar părea că tot mai mulți minori pleacă din locul numit „acasă”. Fie ca e de la domiciliu sau Centrul de Plasament în care locuiesc.

În ultimele două zile, polițiștii au reușit să găsească PATRU minori dați dispăruți.

„La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au desfășurat acțiuni pentru depistarea unor persoane dispărute. Acțiunile au fost desfășurate pe raza municipiului, ocazie cu care au fost depistați doi minori, o fată și un băiat, ambii de 13 ani, plecați din centre de protecție a copilului din Beclean și Bistrița. Cei doi au fost încredințați îngrijitorilor, iar polițiștii au revocat măsura căutării lor”, anunță polițiștii.

Ieri, alte două minore au fost identificate. Acestea plecaseră, de câteva zile, de acasă.

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, din Bistrița, despre faptul că fiica ei, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă din data de 18 octombrie și nu s-a mai întors. Polițiștii au demarat căutările și la scurt timp de la sesizare au depistat-o pe tânără, pe raza municipiului Bistrița. Minora a fost încredințată mamei. Tot în data de 24 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că o tânără de 14 ani, din Mijlocenii Bârgăului a plecat de acasă la data de 20 octombrie și nu s-a mai întors. În urma căutărilor efectuate, polițiștii au depistat-o la scurt timp după sesizare, pe raza orașului Bistrița. Tânăra a fost încredințată de polițiști mamei”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

În weekend, polițiștii au mai identificat trei minori plecați din Centre de plasament, unul fiind din Mureș.

Trei minori au fugit din centrele de plasament! Unul din Mureș a fost găsit la Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!