-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

TRAGIC! O femeie din Rebra a luat Covid-19 în vacanță în localitatea natală și s-a stins la întoarcerea în Spania, unde locuia

O femeie de 50 de ani din Rebra și-a găsit sfârșitul tocmai la întoarcerea în Spania, după o vacanță de câteva săptămâni în localitatea natală. Se pare că acesteia i s-a făcut rău tocmai în avionul care o ducea în Spania, țara de adopție, și s-a stins câteva zile mai târziu, la spital.

Femeia a petrecut câteva săptămâni la Rebra, localitatea natală, alături de soț, profitând de vacanță pentru a-și renova casa din România. Acasă, femeia nu a avut nicio problemă de sănătate și nici alte simptome care să o ducă cu gândul că ar fi infectată cu Covid-19.

Potrivit primarului comunei Rebra, Ștefan Danci, la întoarcerea în Spania, femeii i s-a făcut rău pe avion, fiind preluată de o ambulanță direct de pe aeroport. A mai petrecut câteva zile într-un spital din Spania, după care s-a stins.

Medicii de acolo au aflat că femeia era infectată cu Covid-19. Aceasta avea, se pare, și probleme cardiace.

Edilul comunei spune că toți membrii familiei femeii erau în Spania, inclusiv cei 3 copii ai săi, care nu au însoțit-o în România. Acolo locuia de mai bine de 15 ani, însă venea periodic în vacanță, în Rebra.

Mai puteți citi:

Situație complicată la Rebra: poștașul are Covid-19. Acesta a intrat în contact cu mulți localnici

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...